Hur man kan stoppa Väggar av svettningar i en Camper

De flesta campare är konstruerade för camping i varmare förhållanden, vilket innebär att det finns lite isolering separerar innertemperaturen från utsidan. Men om du läger i kallare väder, kanske du har problem med svettningar väggarna i din husbil. Om du inte rätta till situationen, kan mögel börja utvecklas på ytan av väggarna och eventuellt även innanför murarna. Det kostar mycket mindre att fixa de svettas väggar än det gör för att reparera ram inuti din husbil. Saker du behöver
Carpet Avfuktare
eller tjock vinyl tapet
Kraftig klammer
platt skruvmejsel
3/4-tums uretanskummet
Caulk
Skumplastisolering
Visa fler instruktioner
1

Kör en bärbar avfuktare i din husbil för att minska mängden fukt i luften. Några av de apparater i ditt sommarlägret bidra till fukthalter, vilket kan orsaka väggarna att svettas ännu mer.
2

Använd ventilerna över spisen vid matlagning och i badrummet när du tar en dusch. De släpper in fukt att fly, minskar fukten tillgängliga att kondensera på väggarna i husbilen.
3

Täck väggarna med mattor eller tjock, vinyl tapeter och häfta det på plats. Utrymmet mellan de inre och yttre väggarna av de flesta campare är tunn och ofta innehåller lite isolering. Täcker väggarna med antingen heltäckningsmatta eller mer tapeter gör väggarna tjockare och mer isolerade.
4

Använd en platt skruvmejsel för att försiktigt dra panelerna bort från sommarlägret väggarna. Skjut 3/4-tums paneler uretanskum mellan väggarna för att ytterligare isolera väggarna. Caulk väggpaneler tillbaka på plats.
5

bort interiör armaturer, eluttag och andra inventarier. Stuff skumisolering i utrymmena bakom dessa poster och ersätta dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118786.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.