Hur att hålla min Plexiglas Window Från Imma

Designad som en lätt och splittersäkert alternativ till glas, är Plexiglas en syntetisk, polymer-baserade, mjukgjord plast. Eftersom Plexiglas är en plast, är det utsatt för nötning, även mikro-skrubbsår inte är synliga för blotta ögat kommer fälla fukt, vilket orsakar överdriven kondens eller dimma, för att bilda. För att förhindra Plexiglas fönster från imma, måste man vara försiktig när du rengör för att undvika repor, en gång skadad, måste ytan repareras. Saker du behöver
Slang
Soap
Sponge
Rubbing föreningar
mjuka trasor
Sealing polska
Visa fler instruktioner
1

Skölj plexiglas grundligt med rent vatten från en trädgårdsslang för att ta bort så mycket lös smuts som möjligt. Tvätta Plexiglas med mild tvål och vatten och ett milt svamp. Låt ytan lufttorka.
2

Undersök Plexiglas ytan. För djupa och väl synlig repor, gäller 100-grit gnugga förening med en ren, mjuk trasa. Arbetet föreningen aggressivt, med handen, i alla delar av ytan med en cirkelrörelse, coving en 8-tums område i taget. Överlappar varandra 8-tums avsnitt av 2 inches för att säkerställa total täckning. Upprepa polering förfarandet med ett 300-korn följt av en 600-grit Rubbing. Om det inte finns några djupa eller synliga repor, börja resurfacing processen med 300-grit förening. Addera 3

Tvätta ytan av plexiglas noggrant med tvål och vatten. Låt ytan lufttorka.
4

Applicera en skyddande tätningsmedel polish godkänd för Plexiglas till den torra ytan i samma överlappande cirkelrörelse med en ren trasa.
5

Förhindra ytan från att utveckla nya repor genom att ansöka om ett nytt tätningsmedlet så ofta som regisserad av produktens tillverkare för att bevara den skyddande beläggningen. Skölj alltid plexiglas med vanligt vatten, för att avlägsna löst damm och smuts, och sedan tvätta plexiglas med tvål och vatten innan du ansöka om ett nytt tätningsmedel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118781.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.