Hur man installerar ett ljus på en ATV

För många ATV-entusiaster, eventuella faror med ridning är värt det för spänningen i leden och banan. Men rida en ATV på natten kan vara särskilt farligt, speciellt om du inte har något tillförlitligt sätt att se vart du ska. ATV motiv från större tillverkare inkluderar nu strålkastare och bakljus. Men om ett ljus har brunnit ut eller slutat fungera, finns det oftast ett enkelt sätt för ägarna att installera ett annat ljus. Saker du behöver
Bruksanvisning
Ersättningsljuskälla
Skruvmejsel
Duk
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera din instruktionsbok för att ta reda på vad ersättare ljus du behöver. Yamaha, Polaris, och Kawasaki alla erbjuder många manualer online gratis om du inte kan hitta din papperskopia. Manualen kan berätta wattal och typ av glödlampa för att få. Nya ATV köpare kan behöva krypton eller LED-lampor.
2

Stäng av din ATV innan du börjar försöker installera ett nytt ljus och se till att alla nyligen utbrända ljus har svalnat innan du försöker ta bort det . Addera 3

bort plasten lätt täckning för det ljus du vill ersätta, ta bort alla skruvar eller bultar som ansluter plasthölje till kroppen av din ATV.
4

Koppla eller skruva ljuset från dess kabelnät och ta bort den från huset.
5

in och anslut den nya glödlampan, så att ljuset har klickat på plats. Var noga med att inte vidröra lampan själv som olja på huden kan orsaka svaghet och förkorta en glödlampa livslängd. Istället håller lampan alltid med sin metal bas eller med en trasa.
6

tillbaka lampskyddet med alla nödvändiga skruvar eller bultar. Slå på din ATV och slå på belysningen för att säkerställa en lyckad installation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118779.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.