Hur stabilisera din RV

Alla som har rest med en RV vet hur det är att uppleva studsande och rörelse inuti enheten medan på vägen. En ojämn campingplatser eller en hastig setup är den vanligaste orsaken till en instabil RV. Eliminera skakningar och studsar i din husbil med ordentlig stabilisering. Stabilisatorer är inte avsedda att stödja vikten av RV, men hjälper till att hålla din enhet från att flytta runt. Konfigurera din RV i rätt ordning kommer att göra din utomhus utflykt mer bekväm och trevlig. Saker du behöver
Blocks, trä eller plast
stoppklossar
Tongue jack
Stabiliserande Jacks
Visa fler instruktioner
1

Place trä eller plast utjämning block under RV däck att utjämna husbil från sida till sida. Kör RV på blocken för att centrera dem under hjulen.
2

Place stoppklossar bakom och framför varje RV hjul innan du kopplar ur husbilen från dragfordonet för att hålla den från att rulla av utjämning block. Addera 3

Höj eller sänk tungan uttaget sitter på framsidan av husbil att jämna husbil från framsidan till baksidan.
4

Börja i baksidan av RV och sänka varje uttag hörnet stabilisator tills de rör marken. Placera utjämning kvarter nedanför uttaget om RV står på en sluttning och uttag inte röra marken.
5

Set kilar mellan hjulen på att förhindra varje ytterligare rörelse. Lås klossarna på plats.
6

Gå runt RV för att bekräfta att de uttag och underläggskilen fortfarande sätts på plats innan RV.
7

Placera två extra skruv pallbockar under RV ramen bakom bakaxeln om det krävs ytterligare stabilisering för att förhindra studsande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118775.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.