Hur att rensa en Travel Trailer Tank Toalett Storage

Korrekt underhåll av din resa trailer tank toalett lagring, som ibland kallas "den svarta vattentanken," kan hålla den fungerar väl i många år. Så småningom, men, kommer den tid då varje sommarlägret ägaren måste städa ur tanken för funktionella och hygieniska skäl. Ta en dag för att grundligt rengöra din svarta vattentanken och hålla den fräsch för många camping säsonger framöver. Dump stationer finns på campingplatser och några offentliga rastplatser. Saker du behöver
engångshandskar
Boots
Sewer slang
Vatten
flytande diskmedel
Ice
Biologisk vattenrening
Visa fler instruktioner

1

Sätt på ett par av disponibel kirurgiskt eller gummihandskar för att hålla händerna rena. Dra på gummistövlar för att skydda fötterna från splatter.
2

Dumpa din svarta vattentanken genom att placera avloppet slangen i dumpa stationen öppningen. Öppna flaskventilen för att tömma tanken. Lyssna för flödet, och stänga ventilen när vatten inte längre kommer ut.
3

Fyll det svarta vattentanken ungefär två tredjedelar och töm tanken igen. Upprepa tills endast rent vatten kommer ur slangen. Stäng ventilen när vattnet slutat rinna.
4

Skölj och lagra avloppet slangen i sommarlägret lagringsutrymme.
5

Häll ca 1/4 kopp diskmedel i det svarta vattentanken. Lägg cirka två liter vatten, och kör en kort sträcka för att agitera renare i tanken.
6

Häll 02:58 stora påsar med is i toaletten och in i tanken. Kör cirka två till fyra timmar för att agitera för renare och tillåta isen att skrubba tankens väggar.
7

Dumpa innehållet i svarta vattentanken på en soptipp station och spola ut det med vatten två till tre gånger. Stäng flaskventilen.
8

Put ungefär tre liter vatten i tanken. Häll biologisk vattenrening i tanken enligt tillverkarens instruktioner, till exempel, en kapsyl för en 40-liters tank

. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118772.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.