Hur man bygger Off Road Buggies

För off-road entusiasten, få saker är mer spännande än att slå i sanddynerna eller avlägsna grusvägar i en specialbyggd vagn. Du kan bygga en två-sits eller fyrsitsig vagn med delar från varv auto bärgning och uttag tillbehör, eller köpa ett kit som innehåller ett rör-stålram, axlar, styrkomponenter och fjädring. De med svetsexpertis och tillverka utrustning kan designa och bygga ram, störtbågar och fästen för de olika komponenterna. En expert gör-det-själv-entusiast med mekaniska färdigheter kan få en färdig ram och bygga en off-road buggy. Saker du behöver
Tube-stålram med störtbågar
pallbockar eller block trä
Auto mekaniker verktyg
bakaxeln och differential
Golv uttag
Styrning och fjädringskomponenter
Bromssystemet och spakar hand
Nylon slipsar
Transmission, koppling och golv-shifter
Engine hissa
Luftkyld motor och komponenter trottel
Kylare, linjer och filter
lampor, ledningar och batteri
Säten bälten och säten
Visa fler instruktioner
styrning, fjädring och bromsar
1

Support röret-stålram ovanför golvet på pallbockar eller trä block. Rulla bakaxeln och differential på plats i den bakre delen av ramen med två golv uttag. Höj jacken och skruva bakaxeln till fästena på ramen med U-bultar och låsmuttrar.
2

Bolt styrarmar, styrväxeln och rattstången till fästena på framsidan av ramen. Fäst de främre hjul-plattor med spindlar till styrarmarna.
3

Installera huvudcylindern vid fästet under rattstången. Installera trumbromsar vid varje hjul och lod frontlinjerna bromsen till huvudcylindern.
4

Montera dubbla bromshandtag för bakhjulen vid fästena mellan de främre fästen. Anslut bromskablar mellan spakarna och motsvarande bakre bromsar. Fäst de lösa delarna av kablarna till ramen med nylon band.
5

Montera främre stötdämpare på plats mellan chock tornen och fästen på framaxeln. Montera de bakre stötdämpare på plats i chock torn och fästen i varje ände av bakaxeln. Montera främre och bakre hjulen och off-road däck med låsning hjulmuttrarna.
Transmission och motor
6

Bolt överföringen till fästena ovanför bakaxeln. Anslut drivaxeln till CV lederna vid differentialen och växellådan.
7

Installera golv shifter mellan de främre fästen. Väg överföringen kopplingen längs undersidan av ramen och anslut kopplingen till golvet-shifter.
8

Anslut armen av en motor hissa till toppen av den luftkylda motorn. Sänk motorn på plats på baksidan av ramen. Rikta motorn och transmissionen. Skruva fast motorn till motorfästen på ramen och bell bostäder på transmissionen.
9

Fäst oljekylaren och transmission svalare till fästena på ramen. Lod motsvarande linjer till oljefiltret och transmissionen. Anslut gasreglaget kopplingen från förgasaren till gaspedalen. Skruva fast röret stål motor bur på plats ovanför motorn.
10

Installera bränslecellen eller bensintank vid monteringar bakom sätena. Installera en in-line bränslefiltret och anslut bränsleledningen mellan cellen eller tanken och bränslepumpen på motorn.
Belysning och Seats
11

Bifoga off- väg belysning i toppen av rullen buren och på framsidan av vagnen. Fäst bromsljus på baksidan av vagnen.
12

Route ett par trådar från varje ljus till en terminal bar du monterar nära rattstången. Förlägg broms-ljus kablarna till broms-strömbrytare vid basen av bromspedalen. Anslut ett par trådar mellan terminalen bar och en strömbrytare du installerar på förarplatsen.
13

Säkra en 12-volts batteri i batterilådan på ramen med ett batteri rem. Anslut en jordledning mellan den negativa terminalen och en bult på ramen. Anslut de positiva och negativa batterikablarna till lämpliga terminaler på bussen baren.
14

Bolt metallen stannar för varje säkerhetsbälte till fästena på ramen och störtbåge. Bolt sätena till fästena på ramen.
15

Roll en domkraft under differential och höja den bakre delen av vagnen tillräckligt för att undanröja de pallbockar eller block av trä. Sänk den bakre delen av vagnen. Höj den främre delen av vagnen med en domkraft, ta läktaren eller block och sänk fronten på vagnen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118770.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.