Hur man lever i ett Micro Camper

Att bo i en mikro husbil kräver att du leva enkelt. Micro campare kan endast användas - för stabiliteten skull - medan spände till dragfordonet. En micro Camper är en liten pop-top, eller pop-up, tält i en trailer. Den väger inte mer än 1 ton och egentligen bara ger sovrum tillsammans med utrymme för några personliga saker. Kort sagt, bor i en mikro husbil är precis som camping på heltid, förutom att du kan hålla vatten-känsliga material i bilen. Saker du behöver
Water
Torkad Grill mat Mössor och träkol
Tändvätska
Lättare
Grillat köksredskap
kryddor
Stora och små kylare
Ice
Umbrella
Poncho
Billaddare
Böcker
Luftmadrass
luftmadrass pump
Pillow och sovsäckar eller filtar
Patio stolar
Schäslong
Patio tabeller
Hammock
Generator eller sol uppkopplingar (tillval)
Visa fler instruktioner
slagit läger
1

Hitta en plats att leva. Campingplatser har elektriska anslutningar och är mycket billigt jämfört med att betala hyra eller en inteckning. Om du reser, söka efter campingplatser eller nationalparker där du kan stanna längs vägen. Aldrig resa utan paraply eller poncho.
2

Ändra din kost. Ladda din bil och kylare med nödvändig näring leveranser. Köp massor av buteljerat vatten, is och mat som håller, såsom granola, torkad frukt, spannmål och bröd. Köp en kolgrill, en tändare, kol och tändvätska för grillning när du vill varm mat. Du kan grilla kött, grönsaker och bröd till smörgåsar.
3

Köp solpaneler och /eller en generator och bensin till laddning eller driva dina elektroniska enheter. Köp en tv med en bil adapter och en parabolantenn - tillsammans med tjänsten - för att titta på TV medan camping. Detta steg är valfritt, som när du läger bör du hålla dina elektroniska behov till ett minimum. Bring böcker för underhållning när du inte utforskar den stora utomhus.
4

Köp ordentlig strö utrustning. En kudde tillsammans med en luftmadrass och pump och några bekväma filtar eller en sovsäck kommer att sova bekvämare än att sova medan camping på marken.
5

Köp några hopfällbara stolar, schäslonger och kanske en hängmatta i syfte att skapa en lämplig utomhus bostadsyta. Medan camping du kommer att tillbringa mycket tid ute, så köper utomhus slutet bord eller ens en hopfällbar picknick bord för att göra en ordentlig utomhus vardagsrum. Få ett paraply som sticker ner i marken för att ge skugga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118766.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.