Hur man byter en Camper Shell Bakljus

Om du har lagt en husbil skal på baksidan av din pickup, behöver du en baklykta på ryggen, ovanför dörren, för att uppfylla de flesta statliga lagar rörande bakbroms lampor. Den svåraste delen av att installera en husbil skal baklykta ansluter ledningarna till det elektriska systemet i din bil, när du har en baklykta på plats och ersätta den när den har brunnit ut bara tar några minuter. Saker du behöver
Skruvmejsel
ytmonterade Bakljus
Visa fler instruktioner
1

Haka av kabeln som leder till den negativa terminalen på din lastbil batteri.
Sida 2

Ta bort skruvarna som håller fast bakljuset på plats med en skruvmejsel. Din nya ljuset ska komma med sin egen hårdvara, men håller fast vid dessa skruvar bara i fallet.
3

bort ledningarna från baksidan av den gamla bakljus, med din skruvmejsel. Anteckna vilket leder går in i vilken terminal på den gamla bakljus, så att du kan ansluta den nya korrekt.
4

Anslut ledningar till nya bakljus. Se tillverkarens instruktioner för att säkerställa att du är kabeldragning det korrekt, eftersom det kommer att finnas en viss variation när det gäller markeringarna på baksidan.
5

Håll den nya bakljus på plats på ditt skal och sätt skruvarna. Dra åt skruvarna med skruvmejseln för att säkra det på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118765.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.