Maine lag om Camper Trailers i vinter

staten Maine implementerar lagar för camparen släp inte bara under högsäsong på våren och sommaren, men även under lågtrafik vintermånaderna. Liksom alla hjulförsedda fordon, camparen släp har också särskilda regler att följa under vintern för att garantera säkerhet och trygghet. Det är viktigt att notera dessa regler och föreskrifter för att se till att ägarna inte störa med kränkningar och därtill knutna sanktionerna. Snö Ban

Maine städer som Portland stipulerar att inget fordon är tillåtet att parkeras i någon stad gata mellan midnatt och sju på morgonen eller 22:00 tills 06:00 under vintersäsongen. Att parkera eller stanna kvar parkerad på gatan vid de angivna tidpunkterna kan hindra uppfångningsbassäng rengöring och sotning, snowplowing och snöröjning från gatorna. Rastplatser är också tabu för parkering över natten.

För vinterdäck dragande ändamål, är en begränsad parkering förbud väckas i den gula zonen i centrala distriktet i Portland. Timmar kan ändras eller förlängas på grund av extrema väderförhållanden. Inte följer denna bestämmelse kommer att utsätta husbil trailer till bogsering till staden beslagta mycket av parkeringsplats division kontoret. När ett fordon bogseras för att överträda denna förordning,
Vehicle Safety Requirements fordonsägaren axlar rättegångskostnaderna.

Säkerhetskedjor av 1/4-tums bör utrustas med alla vagnar. Fordon som väger över 3000 pounds måste ha bromsar på alla axlar. Det är ett krav på alla fordon, inklusive camparesläp, att bära slirskydd vid resor inom vissa parker på vintern. Denna regel gäller för alla fordon oavsett faktiska Däckspecifikationer och väderförhållanden.
Köra

Under vintern, Maine road lagar tillåter vända rätt på röda signaler, med både strålkastare och vindrutetorkare på att garantera synlighet. Med lastbil campare, rider tillåtet. Triple bogsering är inte tillåtet. När två bilar är tillåtna, måste de två fordon inte överstiga 65 meter i längd.
Maximal Parkering Timmar

Inom varje sjudagarsperiod kalender period, ingen husvagn släpvagn, snöskoter, husvagn eller något liknande motordrivet fordon får parkeras av alla förare på någon gata i mer än en 24-timmarsperiod. Överträdelser av denna förordning kommer att garantera en biljett till fordonets ägare. Fordon bryter mot denna regel måste bogseras, med den kostnad för ägaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118763.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.