Hur Fastsurrning en Camper Markis i en Storm

Stormar utgör ett allvarligt hot mot din husbil. Kraftiga vindar, regn och hagel kan permanent skadar de yttre ytorna. De kan också rippa en markis off av en sommarlägret och strimla den i bitar. Eftersom markiser är dyra att ersätta, är det viktigt att du använder diskretion vid fastställandet av lämpliga åtgärder i en storm. Om du sysslar med vinden, kan du binda markisen ned samtidigt hålla den förlängda. Om du sysslar med hagel, snö eller kraftigt regn, bör du stänga förtältet. Saker du behöver
Mäta Krita tejpa
eller stick
Stora metall stakes
Hammer
Kraftiga rep
Shears Sida 2 aska block
Visa mer Instruktioner
1

Öppna förtältet fullt. Hitta den ungefärliga mittpunkten av en sida bärarm med måttband. Markera en linje på marken direkt under denna mittpunkt med krita eller en pinne.
2

Åtgärd 3 meter framför märket på marken och köra en stor metall stav i marken på denna plats med en hammare. Den metall stakes som används för att binda stora hundar arbetar utomhus bra för detta ändamål. Upprepa på den återstående sidan av förtältet.
3

Mät avståndet från mittpunkten på sidan armen till andel i marken och tillsätt 5 fot till denna mätning. Mät och kapa två linor vid denna längd.
4

Tie ena änden av ett rep runt mittpunkten av en bärarm i en råbandsknop, och knyt den återstående änden av repet i en råbandsknop runt stavens peg som är i jämnhöjd med stödarmen. Upprepa på den återstående sidan av förtältet.
5

Drive insatserna i marken så långt ner som insatserna kommer att gå. Placera en aska block på toppen av varje insats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118761.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.