Min Campare A /C Läckage

Varje gång du har ett problem med enheten som luftkonditionering på din husbil, kan denna camping erfarenhet blir obekvämt. Ett av de problem som ofta uppstår är en läckande AC-enhet. Om en vattenläcka utvecklas, kan det leda till att vattnet rinna in i boytan på sommarlägret. En läckande AC enhet orsakas av olika problem med enheten. Takaggregat

Många läckande klagomål kommer från sommarlägret som har AC enheten mount till taket av fritidsfordon. Du måste bestämma om enheten orsaka läckaget eller om det bara läcker när det regnar. Om AC-enhet bara läcker när det regnar, är tätningen runt enheten problemet. Om enheten läcker endast när enheten är igång, är det problemet med själva enheten. Även en takterrass AC enhet inte bör tillåta vatten att läcka in i boytan på släpvagnen. Detta läckande problem endast orsakas av en dålig tätning där AC är monterad på taket.
Drain

Kondens naturligtvis utvecklas på ett sommarlägret AC enhet. Detta vatten rinner ner ett rör och i ett avlopp pan när det fungerar. Röret eller avloppsledningen kan bli igensatta och orsaka vatten för att backa upp till AC-enheten och utveckla en läcka. Du kan använda en luftslang för att blåsa ut i avloppet linjen och åtgärda problemet. Du kan också ta bort dräneringsledning och spola linjen att ta bort täppa.
Förångarbatteri

förångarbatteri är den kylande delen av sommarlägret AC enhet. Om spolen ackumuleras för mycket smuts, kommer det inte få tillräckligt med luft sug för att få vattnet att rinna av ordentligt. Vatten kommer att bygga upp inne i AC-enhet och få enheten att läcka. Du måste rengöra förångarslingan regelbundet för att förhindra för mycket smuts från att byggas upp på komponenten. Någon mild avfettningsmedel är en bra rengöring lösningen att använda på förångaren -. Något som Formula 409
köldmedium

sommarlägret AC enheten kommer att börja läcka om det finns för mycket köldmedium i systemet. Den stora mängden köldmedium orsakar spolen att frysa upp och, när enheten inte är i drift, kommer isen på spolen smälta bort. Eftersom vattnet från isen har ingen plats att gå, kan det läcka ut ur apparaten i stället för in i avloppsledningen. Om tätningen packningen är skadad eller har du löst fästbultar, kommer din AC enhet låta vattnet läcker in i husbilen. Du kan ha köldmediet leds bort och sedan testa för att avgöra om det korrekta beloppet är inuti kylanordning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118758.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.