HDT till husbil omvandlingar

Konvertera en tung lastbil för att dra ett femte hjul husbil görs för att ge mer dragkraft. Till skillnad från de vagnar dras av en semi-traktor har svängskivan husbil en annan anslutning. Du måste konvertera eller modifiera semi-traktor lastbil eller HDT så det är möjligt att dra denna typ av husbil. Påhängningshöjder Camper

Två typer av mobila hem finns på marknaden: den motoriserade och släpvagnsvikt. Den femte hjulet husbil faller i den dragna typ av husbil. Vad skiljer de påhängningshöjder husbilar från de andra bogserbara campare är hur husbilar fäster till dragfordonet. En femte hjulet har en svanhals som hakar på baksidan av en HDT.
Stabilitet

Fästa husbil med ett femte hjul anslutning eller draganordningen ger mobil hem med mer stabilitet. Vissa fritidsfordon ägare klagar på att de campare anslutna till standarden skumt placerad på baksidan av ett dragfordon svajar en hel del under bogsering. Anledningen till femte hjulet husbil har bättre stabilitet beror hitching släpet till HDT ger hemmet en bättre tyngdpunkt.
Semi-traktor
< p> En semi-dragbilen är en HDT, som kan omvandlas för att dra en påhängningshöjder husbil. Anledningen vissa mobila villaägare konverterar detta HDT för husbil bogsering är att lastbilen har mer dragkraft. Enligt Camping Jorden, påhängningshöjder husbilar är de mest lyxiga resor släpvagnar på marknaden. Tillsammans med denna lyx kommer den extra vikt som kommer med de extra bekvämligheter. För att dra en del av dessa husbilar, måste du ha en HDT som kan dra den extra tyngd. Varje HDT som drar en mobil bostäder i närheten av dragkapacitet av HDT kommer att placera ytterligare belastning på transmissionen. Det rekommenderas att du har en HDT med kraft att dra mer än vikten av den mobila hem. Konvertera

baksidan av semi-traktor kan vara
omvandlas på olika sätt, men ett vanligt sätt är genom att ta bort en av bakaxlarna. Flytta bakaxel upp till förkorta ramen. Förkortning av ramen kommer att göra HDT lättare att manövrera när man drar en husbil. När denna förändring sker, kan du svetsa eller konvertera skumt på ryggen till ett femte hjul skumt. Den hitch är en stor platta med en hästsko anslutning centrerad på plattan. Den hästsko öppnas på baksidan av plattan så den mobila hem anslutningen kan glida på plats. Den femte hjulet husbil har en matchande platta med en king pin eller nedåtriktade stift som låses på plats när den sätts in i HDT skumt. Du kan köpa femte hjul hitch församlingar som kan svetsas direkt på baksidan av HDT.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118754.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.