Hur man installerar ett Jet Kit Ski Primer

Installera en primer kit på din jet ski kan du få bränsle direkt i förgasaren i din jet ski utan att behöva förlita sig på bränslepumpen. En primer kit brukar hjälpa att lösa problematiska start problem och eliminerar behovet av kvävning motorn att starta den. De flesta primer kit är utrustade med alla de delar du behöver. Se till att du är bekant med de delar av jet ski innan du börjar, annars riskerar du att skada din bil. Saker du behöver
Primer kit
Flathead skruvmejsel
Borr och bits
Hammer
Gänglåsning lim
Visa fler instruktioner
1

Begin genom att koppla bort batteriet på jet ski och ta bort tanklocket. Ta flamskyddet montera och ta bort kablarna för choke och gasreglage.
2

Ta chokevajern och vred ur instrumentbrädan. Mark där bränsleledningarna är på förgasarna och ta bort raderna. Ta förgasarna och töm något bränsle från dem.
3

Använd en skruvmejsel för att bända loss den platta änden av skruvarna som choke plattorna till förgasarna. Avlägsna plattorna. Koppla bort kopplingen som förbinder de två choke axlarna och ta bort de flaskhalsar axlarna.
4

Test passningen av mässing plugg och plugg med hullingförsedda nippel ingår i satsen. Montera dessa pluggar i hålen där choke axlar var. Om det inte får plats, försiktigt förstora hålen med en borr med olika bitar. Större genom att borra hålet och gradvis öka storleken av borrspetsen. Hålen bör vara tillräckligt stor för pluggen att passa halvvägs i hålet när de sätts för hand. Hammare det resten av vägen.
5

tillbaka förgasaren, med hjälp av en liten mängd bindemedel gängning på muttrarna för att hålla den säkert på plats.
6

Fit primern där choken var. Applicera en liten mängd lim gängning till muttern innan åtdragning på plats.
7

Hitta bränsleledningen som går från tanken till On /Off switch ingång. Skär linjen nära primern, och installera bränsletrycket start montering från satsen. Anslut ena änden av bränsle slangen till kopplingen. Kör slangen till primern, och anslut den andra änden till sugporten.
8

Anslut en annan slang till det sista fästet på primern, och kör slangen längs omkretsen av skrovet .
9

Ta brass "T" och montera två korta stycken (se till att de är lika långa) av slangen på de bästa ändar "T." Anslut ändarna till de squirter fästanordningar på förgasaren.
10

Anslut den nedre änden av "T" till den linje som går från primern. Trimma den till storlek innan du ansluter.
11

tillbaka tanklocket och fyll systemet genom att klämma pumpblåsan eller använda en spruta för att pumpa bränsle genom ledningarna. När bränslet flödar genom ledningarna, klä raderna och använd buntband från primer kit för att säkra de stora bränsleledningar på "T." Byt bränsle arrester montera, använda lim för att säkra eventuella lösa skruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118747.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.