Hur man fixar en Razor Go-Kart

Razor go-kart avrinning för ett elektriskt batteri och har en maximal hastighet på 12 miles per timme. Om du har problem med din Razor go-kart, det finns ett par saker som du kan göra innan du tar den till en verkstad. Vanliga problem är böjda eller trasiga delar på go-kart, problem motor och batteri problem. Du behöver inte vara en dator geni för att fixa din Razor go-kart. Du kan göra det själv med lite krångel och minimal kunskap om hur go-kart fungerar. Saker du behöver
Channel låser
Charger
Reservdelar
Luftfilter
Däck patch kit
Visa fler instruktioner
1

Go till batteriet och se till att de terminala kablarna är anslutna till batteripolerna. Om terminalen kablarna är lösa på batteriet, kommer go-kart inte att kunna få el till motorn. Ladda batteriet i minst 12 timmar innan du använder batteriet.
2

Kontrollera batteriets anslutning laddaren. Om laddaren inte fungerar korrekt, kommer batteriet inte att kunna ladda. Kontrollera om det finns böjda stift, frays i ledningar eller defekter i laddaren. Om din laddare inte fungerar, byt ut den omedelbart.
3

Titta över ramen på go-kart. Ramen håller batteriet, motorn och sätet på plats. Om du tycker att ramen är böjd eller trasig, byt ut delen. Du kan byta ram själv med enkla handverktyg.
4

Kontrollera luftfiltret för att se till att det inte är igensatt eller smutsig. Om luftfiltret är igensatt eller smutsigt, byt ut den mot en ny.
5

Titta på däcken runt gokart att se till att de håller rätt PSI. Den go-kart s däcken ska hålla ca 15 PSI när de är fulla. Använd en patch kit att lappa däcket om det är att förlora luft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118744.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.