Hur man installerar kablar på Warn A2000 Vinschar

En Warn A2000 vinsch kan hittas på ATV och bilar. Vinschen är designad för att dra eller bogsera ATV eller fordon när de fastnar. Kabeln i vinschen är den huvudsakliga källan som gör det drar, så det måste vara korrekt upprullad på trumman. Över tiden, måste kabeln vilja striden eller paus och bytas. Den nya kabeln måste rullas upp på trumman i en rak linje och i skikt så att alla av kabeln kommer att passa. Saker du behöver
Ny Warn vinsch kabel
skiftnyckel uppsättning
Stort träd eller annat fordon
Skyddshandskar
Visa fler instruktioner
1 < p> Placera vinschen direkt framför ett träd eller annat fordon. Lokalisera hålet kabelhållande på sidan av vinschtrumman. Rulla trumman så att bibehållandet hålet är på botten av trumman.
2

Skjut änden av kabeln genom infästningshålet. Se till att änden av kabeln är i jämnhöjd med den bakre sidan av infästningshålet. Dra åt bulten kabelhållande ner tätt mot kabeln och trumman med en fast nyckel.
3

Rulla den nya kabeln och placera den så att den är framför vinschen . Linda slutet av kabeln med kroken runt trädet eller runt ett säkert område på ett annat fordon.
4

Placera växeln i neutralläge på fordonet att vinschen monteras på. Engagera vinschen och långsamt låta vinschen för att dra kabeln runt trumman. Eftersom kabeln lindas runt trumman, kommer fordonet rör sig framåt mot trädet eller det andra fordonet.
5

Guide kabeln när den lindas runt spolen med händerna. Se till att kabeln är omslag runt trumman rakt. Kabeln ska göra en ny wrap varje gång det visar runt trumman. Kabeln bör också själva skiktet på toppen av varje föregående lager på ett rakt sätt. Om det behövs, applicera en liten mängd tryck i rätt riktning med händerna när kabeln lindas runt trumman.
6

Stäng vinschen av och haka den andra änden av kabeln från träd eller det andra fordonet. Avsluta linda kabeln runt trumman genom att använda händerna för att avsluta vägleda den återstående kabeln runt trumman.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118741.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.