Konvertera en unge ATV Into en Go Kart

En ATV eller terrängfordon, är avsedd att köras i terräng, medan en go kart är tänkt att köras på en slät racerbana. Lyckligtvis kan ett barns ATV omvandlas till en go kart utan stora svårigheter, som bara kroppen och hjulen kommer att behöva ändras. Fjädrarna kommer att behöva skärpas, liksom. Denna process bör inte ta mer än några timmar. Saker du behöver
Blandade verktyg (skruvmejslar, skiftnyckel) katalog Hjul
Racing seat
Visa fler instruktioner
1

Skruva karossdelar på ATV . ATV kommer att ha en eller flera plast karosseridelar som ska skruvas fast i chassit. Ta bort alla paneler med en skruvmejsel. När de tas bort, kommer kroppen av ATV vara synlig.
2

Ta bort hjulen från ATV. Den exakta processen för detta kommer att variera kraftigt efter modell. Dock bör de flesta har hjulmuttrarna som kan lossas och tas bort med en domkraft eller skiftnyckel.
3

Fäst racing hjul till ATV. Racing hjul har slicks och blir mindre och tunnare än slitbanan-tunga ATV hjul.
4

Dra fjädrarna på ATV. ATV fjädrarna är lösa och har en hel del att ge. Fjädrarna på en go kart är täta. Fjädern på varje hjul bör ha en bult som kan vridas för att justera dess täthet. Dra åt varje vår till samma nivå. Denna nivå kommer att bero på vilken modell av ATV, men försök att göra fjädern så hårt som möjligt
5

Ta säte för ATV.. Sitsen kan tas bort genom att lossa skruvarna under den. Tillgången till dessa skruvar kan vinnas genom att antingen lyfta på baksidan av klädseln eller underifrån chassit.
6

Använd den ursprungliga skruvhål för att fästa en racing plats till ATV. <
br> Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118738.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.