Hur man installerar Renthal R4 Chain

Renthal R4 Kedjor är utformade för Alla-Terran-Fordon som har 520-pitch växellådor och förskjutningar motor på upp till 900 kubik-centimeter. Renthal levererar flera olika färdigskurna R4 ATV kedjelängder, avsedda att ersätta originalkedjorna erbjuds av ATV tillverkaren utan ytterligare ändringar. Installera ett Renthal R4 Chain på din ATV är en lätt uppgift, när du använder den dokumentation som medföljer ditt fordon. Saker du behöver
ATV ägarhandledning
Metric Hylsnyckelsats
spetstång
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Flytta ATV till en slät och nivå parkering. Låt motorn och drivlinan svalna, om tillämpligt.
2

Ta bort den ursprungliga kedjan, enligt instruktionerna i bruksanvisningen för just din ATV, med hjälp av en lämplig storlek socket för att ge den nödvändiga kedjan slack och en tång nål näsa för att ta bort kedjans befälhavaren klammerlänk våren, länkskivan och länka, varva ner den gamla kedjan från drivlinan kedjehjul
3

Linda Renthal R4 kedjan runt. drivlinan kedjehjul med instruktionerna i bruksanvisningen. Anslut båda ändarna av kedjan med den nya ögla.
4

Anslut länkskivan till befälhavaren länken. Montera klammerlänk fjädern över länken plattan med hjälp av en tång nål näsa. Kontrollera att fjäderklämman ordentligt fastsatt mellan de båda huvudlänk dubbar.
5

Mät och minska kedjeslack till rätt specifikationer som anges i bruksanvisningen. Dra åt bultarna justera kedjan med hjälp av lämplig storlek uttaget för att slutföra installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118737.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.