Curt 56039 T-anslutning kabelsats Installationsinstruktioner

Den Curt 56039 T-Connector Wiring Harness Kit är tillverkad för att lägga en löstagbar sele släpvagnskablage till 2003-2011 Mitsubishi Endeavor. När du använder Curt 56039, behöver du inte att skarva eller klippa några kablar i din strävan. Allt du behöver göra är att montera T-kontakt under den bakre luckan och anslut dess kontakt till fabriksinstallerade kabelnätskontakten. Därefter väg du trådarna i Curt sele genom reservdäcket förvaringsfacket och ut till stötfångaren där du kan ansluta dem till släpet. Saker du behöver
10 mm metrisk storlek socket (0,393-tums diameter) katalog Hylsnyckel eller enhet
Utility eller gummispatel
silikon tätningsmedel
Visa fler instruktioner

1

Öppna den bakre luckan på Mitsubishi Endeavor. Ta bort golvbeläggningar från golvet i luckan och ta bort den lediga luckan däckförvaring.
2

Ta bort de två last parentes lagring ankare genom att placera 10 mm hylsa över bulten och vrida nyckeln eller köra motsols tills du kan dra ut bulten och fästet med handen.
3

Lokalisera den vita kontakten i slutet av den svarta kabeln i det förinstallerade bogsera sele. Selen finns under förvaringsfacket. Rikta den vita kontakten på din Curt 56039 med kontakten av fabriksinstallerade sele så att dess spetsar på topparna av båda kontakterna riktade uppåt
4

. Skjut Curt kontakten över fabriksinstallerade kontakten och se till att det klickar på plats.
5

Fäst den svarta lådan för Curt sele till den bakre ramen på din bil med hjälp av dubbelhäftande tejp som med satsen. Använd buntband för att säkra alla lösa delar på ramen.
6

Dra "4-flat" grå, platt fyra-polig elkontakt för din 56039 T-kontakt genom gummigenomföringen i den bakre mitten av reservdäcket lagerutrymme.
7

Slit genomföringen så att du kan skjuta trådarna igenom och sedan försegla slitsen med silikon så att tätningen är vattentät.

8

Thread de "4-platta" kablar utanför fordonet till en lämplig plats på den bakre stötfångaren. Använd buntband för att säkra ledningarna som behövs.
9

Hitch trailern enligt tillverkarens anvisningar. Anslut den elektriska kontakten till "4-flat" på stötfångaren innan du flyttar på vagnen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118733.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.