Hur man installerar myggnät i ett vikingatida tält Trailer

Myggnät finns runt om i världen som ett sätt att hålla flygande critters borta från människor medan de sover, äter, arbeta eller roa. Bara för att du reser i din Viking tält släpvagn betyder inte att du måste lämnas oskyddade. Installera något flyttbart myggnät på din släpvagn ger dig det skydd du behöver utan att lämna dig möjlighet att ta bort det när du packar upp eller vid tillfällen då det inte är nödvändigt att ha den upp. Saker du behöver
washrag
Saxar
kardborrband
Myggnät
Kraftig marina Övertrådsledare
eller symaskin
Marine snaps
Marine lim, om det behövs
Visa fler instruktioner
1

Välj var du vill installera dig myggnät på släpet. Troligtvis kommer detta att vara på områden utanför området däck, men beslutet är upp till dig. Rengör området med en fuktig washrag att avlägsna smuts och skräp. Låt området torka ordentligt.
2

Cut remsor av kardborreband för att passa det område du har valt.
3

Separat remsor av kardborreband och ta bort skyddstejpen från kroken sidan av kardborreband. Tryck på kardborre på plats på ditt valda trailer område. Använd medium till hårda påtryckningar att ställa limmet på plats och att se till att du fick en bra bindning.
4

Använd tunga, marin-grade tråd att fästa slinga sidan av kardborrband till toppen avsnitt av din myggnät. Du kan handen sy dessa eller använda en symaskin med en dubbel-syr design. Skär av eventuell överflödig tråd med en sax.
5

Position några marina tryckknappar på ändarna av kardborrebanden på både gardinen och släpet. Om snaps inte har limmet redan på dem, använda några tunga marina lim för att hålla dem på plats. Låt limmet torka innan hantering.
6

Tryck kardborreband på gardinen till remsorna på din släpvagn. Knäpp sektionerna på plats.
7

Flytta gardinerna som behövs för att få ultimat täckning. Ta bort gardinerna när du packar upp släpet och förvara dem på ett säkert ställe. Placera den i en påse eller behållare förhindrar rivning och skador på myggnät, bevara den för framtida bruk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118728.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.