Hur man bygger ett grundläggande stöd för en Slide-in Camper

Slide-in campare förvandla en pickup till en miniatyr RV med off-road förmåga på några minuter med hjälp av speciellt utformade domkrafter. Mest slide-in campare väga mer än ett ton, många helt fristående enheter närmar dubbelt detta varumärke. Snarare än att förlita sig enbart på sommarlägret domkrafter för att stödja sin vikt, när en bild-i husbil avlägsnas från lastbilen är det bäst sänks på en fast, men bärbar, förankring kan vistas lasten. Saker du behöver Billiga 2 8-fot plankor 2-by-8-inches bred
Saw
32 fullstora aska block
Visa fler instruktioner
1

Skär två 8-fots 2-by-8-tums plankor på längden med en såg. Detta skapar fyra 4-fots 2-by-8-tum breda plankor.
2

Leta upp en nivå plats. Avlägsna husbil från lastbilen med sommarlägret uttag. Ställ jacken så husbilen är 3 meter över marken
3

bygga en dubbel-bred spalt under varje hörn av sommarlägret golvet -. Den del det sitter på flaket när lastas på lastbil - med full-size aska block. Placera kolumnerna med kanterna på husbil så ytterkanterna av blocken är fyrkantiga med kanterna på husbil golvet.
4

Använd sex aska block per dubbel-bred spalt. Stack varje kolumn tre kvarter hög och två kvarter bred. Orient de askakvarter så längden av aska block löper parallellt med längden av husbil - framsidan till baksidan. Stapla aska block med de ihåliga utrymmena inuti blocken löper vertikalt.
5

köra plankor över bredden av husbilen, under sommarlägret golvet. Stack två av de 4-fots plankor, den ena ovanpå den andra, över de två främre dubbel bredd kolumner av aska block. Upprepa med de andra två plankor på de bakre dubbelt så breda kolumner.
6

Sänk husbil uttagen tills husbil vilar på plankorna. Låt knektar i stället för extra stöd och säkerhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118725.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.