Hur man tvättar din ATV

All-terrain vehicles tillgång smutsiga, leriga områden med nästan varje resa. Trots att driva fritidsfordon över krok terräng är roligt, kan det samlas smuts och grime. Tvättning en ATV är inte precis som att tvätta en bil. Vissa delar av ATV är utsatta, och måste täckas innan tvätt. Efter att skydda dessa delar, tvätta en ATV är en bris. Saker du behöver
tyg, tejp eller ljuddämpare plug
Vattenslang
Bucket
Torkning trasa
Visa fler instruktioner
1

Förbered ATV för tvättning. Se till att motorn kyls bort före tvätten. Stäng hålet i avgaserna genom att täcka den med en trasa, tejp eller en ljuddämpare plugg. Underlåtenhet att göra detta kommer att resultera i att vatten tränger in i cylindern. Stäng ATV luftskåpet genom att täcka med en stor, tjock, duk, t.ex. en badhandduk.
2

Ta bort alla delar och tillbehör på ATV som lätt kan placeras tillbaka på. Detta inkluderar alla plastdetaljer och tallrikar sladda. Med hjälp av en vattenslang, spraya ATV med vatten. Börja med undersidan och rör sig uppåt för att ta bort en majoritet av smuts och sot.
3

Coat ATV med tvål och vatten blandning. Den vanligaste blandningen innebär att fylla en hink med tvål och vatten. ATV ägare kan också köpa en specialiserad renare som sprutas på fordonet. Placera en tvättlapp eller en skurborste inuti rengöring blandningen och torka varje del av ATV tills smutsen lossnar. Rengör alla tillbehör eller delar du bort också.
4

Skölj ATV med din vattenslang för att ta bort tvål och smuts. När sköljas bort, torka ATV. Antingen torka ATV ner med en torr trasa eller låta fordonet lufttorka utanför.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118724.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.