U-Haul Auto Transport Instruktioner

U-Haul är ett amerikanskt företag som specialiserat sig på att hyra rörlig utrustning. Rörliga skåpbilar, kuddar möbler, lastbilar hand, släpvagnar last och transportörer auto kan alla hyras från U-Haul att hjälpa till med flytten. Den biltransport är ett flak trailer som har dubbla axlar. Inbyggd lastramper, däck remmar och kedjor säkerhet all hjälp gör lastning och transportera din bil säkert en vind. Instruktioner
Ansluta Trailer
1

Tryck ned metallen fliken på framsidan av transportören kopplingen samtidigt som du vrider ratten fullt i moturs riktning. Lyft upp tungan för transportören och placera sitt koppel på DRAGKROK av dragfordonet.
2

Säkerställ att kopplingen sitter ordentligt på bollen. Dra åt ratten tills den sitter fast. Försök att flytta kopplingen fram och tillbaka för att säkerställa att den är säker. Dra åt ratten igen.
3

Korsa kedjorna transportören säkerhet undertill kopplaren och skumt. Placera krokarna i varje kedja i hålen som finns på bogsera bilens dragkrok.
4

Anslut kroken i säkerhetsbromsen kedjan från transportören till dragfordonet hitchkrok eller strukturella element som ligger nära centrum av fordonet.
5

Tryck in kontakten transportören ledningar i uttaget nära bogsera bilens dragkrok tills den sitter ordentligt.
Laddar Vehicle

6

Park dragfordonet och transportören på en plan yta och dra åt handbromsen.
7

Lyft upp på en av de bakre lastramper på transportören, sedan dra ut den ur den bakre delen av släpvagnen helt. Upprepa för resterande rampen. Lyft upp frigöringsspaken på förarsidan fender av transporten. Rotera fender nedåt.
8

Lyft upp på en av spärranordningen handtag på framsidan av vagnen. Dra däcket remmen ur spärren spolen. Placera remmen på marken bredvid vagnen. Upprepa för resterande bandet. Kör bilen på transportören med den tyngsta änden - oftast där motorn är placerad - vänd framåt tills däcken får kontakt med stoppen på framsidan av trailern
9

Tryck lastningen. ramper tillbaka in i släpet. Rotera fender uppåt tills det snäpper på plats. Dra en av däckets remmar över toppen av däcket på framsidan av vagnen. Sätt i sex inches av bandet i skåran på spärren spolen. Använd spärrskaft för att dra åt remmen över däcket. Upprepa för resterande bandet.
10

Fäst krokarna i de främre och bakre säkerhet kedjor på transport till en strukturell medlem på undersidan av det lastade fordonet. Lämna några inches av slack i varje kedja. Fäst kedjorna med gummi hållarna i slutet av varje kedja krok. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118673.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.