Apache Markis Instruktioner

Apache markiser görs av CGI Camping i Frankrike och erbjuder husvagnsägare ett sätt att utöka boytan i sin husvagn. Finns i många stilar, kan dessa markiser ger allt från en enkel lera rum område att ytterligare utrymmen med dörrar och fönster. De ger skugga och skydd från väder och vind på ett bekvämt sätt. Att sätta upp en Apache markis kan verka knepigt, men det finns sätt att göra processen enklare en. Saker du behöver
Caravan
Apache markis
silikonsmörjmedel
liggunderlag
Hammer
Visa fler instruktioner
1

Spray silikon smörjmedel längs hela förtältet kanalen. Detta gör det lättare att dra markisen genom kanalen. Sprayen oftast bara måste tillämpas före inrättandet av markis första gången varje år.
2

Lägg ett liggunderlag över området att markisen kommer att täcka. Det kan ställas som markisen sätts upp, så oroa dig inte om att få det exakta början. Markisen från påsen Addera 3

Packa. Separera delarna, och ha markisen själv nära kanalöppningen. Beroende på vilken typ av markis, kan det finnas tak och vertikala stolpar samt spännare och markspett.
4

Mata förtältet genom kanalen. Om endast en person ställer upp förtältet, mata en bit in i kanalen, sedan dra åt vid den andra änden. Om det finns en annan person att hjälpa, har en person mata förtältet medan den andra drar det spänt.
5

Montera tak fästen och infoga dem i taket avsnittet av markisen. Dessa körs i allmänhet i ytterkanten av taket, samt stöd till kanten av husvagnens tak.
6

Montera vertikala stolpar och skjut dem på plats. Beroende på vilken modell av markis, kan det finnas stolpar för centrum samt sidor och hörn. Använd spännare på polerna, om det ingår. Zip ihop sidorna av förtältet.
7

Använd de medföljande pinnar vid basen av markisen så markisen hålls säkert på plats. Om marken är resistent, knacka dem med en hammare. Bifoga några kjolar husvagn biverkningar eller hjulsidor. Markisen är nu klar för användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118578.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.