Hur koppla in en Hitch Vikt Distribution

dragkrokar finns i två huvudtyper. En vikt-bärande dragkrok bär hela vikten för släpvagnen tungan på bakaxeln på dragfordonet, vilket kan vara acceptabelt på mindre släp med en lätt tunga vikt. En vikt-distribuera skumt är avsedd för tyngre släp, och fördelar vikten trailer tungan till båda axlarna på dragfordonet med två bandstiften, vilket är önskvärt för bättre och säkrare hantering. Saker du behöver
Flerfunktionsfett set
Socket (tillval) katalog Ratchet skiftnyckel (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Smörj Hitch boll på dragfordonet lätt. Tillbaka dragfordonet upp till framsidan av trailern. Höj släpvagnen, med hjälp av tungan uttag till en höjd som kommer att klara den hitch bollen på dragfordonet. Tillbaka dragfordonet upp så att kroken bollen är direkt under kopplingen på släpvagnen tungan. Sänk framsidan av trailern med tungan domkraften så att kopplaren vilar på hitch bollen. Skjut låsmekanismen på kopplingen framåt tills den låses på plats.
2

Höj den främre delen av vagnen genom att vrida handtaget på vagnen tungan jack i medurs riktning. Fortsätt att höja uttaget tills den bakre av dragfordonet har stigit tre inches, eftersom detta kommer att lindra en del av spänningen från bandstiftet när de installeras.
3

Applicera ett tunt lager fett på den övre räfflade delen av varje vår bar. Rada upp en av bandstiftet så att den är parallell med släpvagnen tungan järnväg och den smorda änden är vänd mot dragfordonet. Sätt den smorda änden av stången i dess uttag på dragkroken tills den snäpper på plats. Upprepa för att installera resten av våren bar.
4

Höj kedjan på den bakre änden av en av bandstiftet rakt upp för att ta bort den slappa. Hålla kedjan spänd och placera närmast länken i kedjan över kroken på lyftmekanismen på den sida av släpvagnen tungan. Placera hjälpare bar på lyftanordningen och lyft den rakt uppåt tills det klickar på plats. Placera en låssprint i hålet i lyftaren för att hålla det säkert. Upprepa för resterande våren bar.
5

Sänk framför vagnen med släpet tungan jack. Dra tillbaka jack-lyft pad till dess stopp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118538.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.