Hur du gör din klass-A RV Motor Home Into Mobility Hjälpmedel

Inget mer planering framåt efter hotell som passar dina speciella behov. Borta är de dagar som hade semester i fritidsfordon är utom räckhåll för funktionshindrade. Flera RV tillverkare erbjuder produkter som riktar sig denna nischmarknad, vilket möjliggör konvertering av A-klassad husvagnar på grund av utrymmet inneboende i sin design och därför flyttar från ett dragfordon till en släpvagnens kan vara utmanande. Gör din egen klass-A i en anpassad rörlighet tillgänglig RV låter dig använda alla knep lärt från att anpassa ditt hem runt dina fysiska behov med lätthet och värdighet, men ändå kräver en hel del planering. Saker du behöver
Måttband
Graph papper
Pen
Visa fler instruktioner
1

Använd ett måttband för att bestämma alla dimensioner RV , och spela in dem i diagramform med rutat papper och en penna. Var särskilt uppmärksam på att få maximal måtten på interiören utrymmen rätt, om det finns slide-outs dra två planer, en med slide-outs tillbakadragna och ett med dem utplacerade. Rita i inventarier, sedan markera bredder och längder av de öppna platser kvar i vardagsrummen, sovrum, badrum och tillgång-vägar.
2

fastställa omfattningen av de yttre förändringar som krävs för att göra den helt tillgänglig för din nivå av funktionshinder, eller för funktionshindrade kan komma att dela RV med dig. Om automatiserade rullstolslyftar eller drivna ramper eller lyftanordningar vid ingången kommer att krävas, kommer den påverkande maskiner tar upp innerutrymmen. Fundera på om du kommer att behöva vidga huvudentrén och vältning utrymningslucka, om något är påmonterat.
3

fastställa omfattningen av de nödvändiga inre förändringar. Överväg att bredda tillgång-vägar för att rymma rullstolar, och installera rullstolslåset-downs omedelbart bakom den drivande område eller ersätta förarens och passagerarens kaptenens stolar med lock-downs. Överväga att ändra de växlar som styr vanliga hushållsprodukter funktioner såsom ljus och slide-outs till mer lämpliga platser, och sänka kontroller såsom termostater, generator start /stopp paneler och vatten startar och stoppar pump.
4

Överväg ändringar till armaturer som gör bor i RV lättare, såsom sänkor med längre kran handtag, toppar spis och en mikrovågsugn monterad under arbetsytorna i stället för ovan, som är konventionellt, med kast-under vikar att göra med hjälp av apparater bekvämt. Överväg montering bistå barer i badrummet, och ett kast i dusch eller specialitet badet med en dörr som svänger utåt. Överväg att installera en rörlighet säng i sovrummet där all-around tillgång är lättast.
5

Plan för fri användning av alla de tillgångar som finns i en välutrustad Klass-A husbil. Om du använder en rullstol, kommer den enskilt största tillgången är tillräcklig vändning rymden, design i öppna områden så många platser som möjligt i hela RV där fria utrymmet gör att du kan manövrera snabbt och enkelt. Utökad slide-outs är en stor tillgång, skapar stora fri utrymmen för att vända en rullstol runt, men det bör finnas turnaround-utrymmen som är tillgängliga även när slide-outs är indragna. Det är särskilt viktigt att ha turn-around plats nära några lås-ningar du kan lägga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118466.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.