Hur man reparerar huven på en Yamaha snöskoter

Huven på en Yamaha snöskoter är gjord av glasfiber och reparationer på alla modeller kan repareras på samma sätt. Förfarandet för avlägsnande av huven från ramen av snöskotern varierar på modellen. Vanliga plastvreden säkra huven men vissa äldre modeller kan använda bultarna. Du kommer att behöva några leveranser från en Biltema och ca 24 timmar att slutföra reparationerna, men arbetet kan göras från ditt hem med liten eller ingen erfarenhet krävs. Saker du behöver
fint sandpapper
Sealing kitt
Glasfiber patch
Patch självhäftande
Glasfiber sealer
Visa fler instruktioner
1

Lås de låsande fästdonen längs undersidan av huven. Drag huven från ramen och vila den på en ren, torr arbetsyta.
2

Sand det skadade området med fint sandpapper för att jämna ut ytan. Var noga med att slipa alla bucklor och repor också. Fylla eventuella repor, skärsår och bucklor med tätning kitt. Placera plåstret över hålet från undersidan av huven.
3

Stryk lim på plåstret och låt det torka för att fästa plåstret på huven. Vänd huven över så att framsidan av kåpan är vänd mot dig och tillämpa sealer över lappen.
4

Låt sealer att torka och härda, därefter sand sealer för att jämna ut det och få det att spola med huven. När sealer i repor eller buckla har torkat, slipa sedan dessa områden också. Applicera primer och färg om du vill dölja reparationerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118443.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.