Hur man reparerar Camper Walls

Skador på en husbil som går oreparerad kommer bara bjuda in större problem. Camper tillverkare bygger vanligtvis sina golv med en spånskiva som kan separera efter endast en blötläggning, så väggarna måste inspekteras regelbundet och underhållas så snart ett behov identifieras. Som med det mesta, är reparation oftast mycket billigare än ersättning. Reparera husbil väggar kan vara en okomplicerad och enkel projektet om det skadade området är fritt från hinder och gjorda av separat yttre och inre fasader fyllda med en lös matta av isolering. Saker du behöver
Snickeri Toolkit Review Epoxi trä härdare
ersätter sammansatt panel
slipmaskin
skyddskläder
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla hinder som kommer att hindra tillträde till väggen, såsom skåp, räcken gardin eller möbler. Om en sektion av väggen måste tas bort, skala bort all väggbeklädnad som kan komplicera projektet, t.ex. stick-on kakel eller tapeter. Små delar av muren som behöver reparation kan ibland nås via en öppen skåp.
2

Kontrollera att det inte finns några rör eller elektriska ledningar nedgrävda i den del av väggen som du kommer att reparera. Om det finns, kopplar sina tjänster och sedan tillfälligt ta bort eller omdirigera röret eller tråd.
3

Använd en tydlig penetrerande epoxi sealer (CPE) trä härdare om ett område med trävägg eller trä -baserad panel har delaminerats eller ruttnat. Följ all information och instruktioner som medföljer CPES trä härdare. Typiskt en tvådelad lösning blandas och appliceras på det skadade området, som transporterar in i fibrerna i träet och sedan sätter upp.
4

Ersätt en sektion av skadad vägg helt om din sommarlägret tillverkades med sammansatta paneler. Sammansatta paneler limmas ihop på fabriken med hjälp av en högtrycks-lim, som bildar tillsammans ett yttre skinn, ett skikt av fast isolation, och en inre dekorativ yta. Delvis ersätta någon del av detta system inte rekommenderas av tillverkarna.
5

Använd en slipmaskin för att jämna ut fogen mellan reparation och omgivande väggar. Försök att återställa väggarna för att matcha de omgivande väggarna, men om detta inte är möjligt att göra en funktion av skillnaderna.
6

Trim runt någon extern förenar använder en dekorativ beading bäddas in i en extruderad drivs av silikon. Detta kommer både att förbättra utseendet på reparation och säkerställa kopplingen är vattentät.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118303.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.