Club Car Performance

Club Car erbjuder ett komplett sortiment av golfbilar och fritidsfordon som tillverkas i Augusta, Georgia. Sedan 1958 har Club Car varit ledande i denna bransch. Modeller i 2010 inkluderar prejudikat I2L, i2 och DS-spelare. Prejudikat I2L
Alla 2010 Club bilmodeller sits två passagerare.

bensindriven version av den här modellen har en 351 kubikcentimeter (cc), encylindrig motor med 11,5 hästkrafter (hk). Den elektriska modellen har sex, åtta-volts batterier och en 48 volts laddare och interna datasystem. Varvtalsområde för gasen modellen är 12 till 15 kilometer per timme (mph), och den elektriska modellen har en räckvidd på 5-19 mph. Båda har en stege-stil kropp ram.
Prejudikat i2
i2 Modellen är ombord datorsystem tillåter föraren att välja varvtalsområde.

Prestanda specifikationerna för denna modell liknar I2L, utom prejudikat i2 innefattar ett 12-volts batteriladdare med bensindrivna modellen. Den eldrivna modellen har även Excel Drive System, som har låg motor bromsning, hill assist härkomst och avancerad varvtalsområde programmering.
DS Player
Däckstorlek för alla 2010 modeller Club Car är 18 x 8,50-8.

bensindriven DS Player innehåller en Kawasaki 4-cykel, 286 cc encylindrig motor med 9,5 hk. Denna modell omfattar marken varvtalsavkännande kapacitet och en förenad transaxel upphängningssystem. Den eldrivna modellen har sex, åtta-volts batterisystem med i Club Car: s prejudikat serien. Båda modellerna har premium mönsterdjup däck och en ArmorFlex kropp ram.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118171.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.