Vad som orsakar Wear Däck Edge på min trailer ?

Trailers är unika i världen av bilismen eftersom de ofta är mycket lättare än fordon och som inte verkar på egen hand . Detta kan göra däckslitage ske på olika sätt , och gör det svårare att analysera vad som orsakar det slitage . Märker Trailer däckslitage

Däckslitage utvecklas över tiden och måste övervakas ständigt kan upptäckas och förebyggas . Med släp , de faktorer som leder till däckslitage är ännu svårare att upptäcka eftersom föraren inte kan känna kontrollampa variationer i hantering och kontroll som skulle tyda på en inflation eller justering problem i en bil eller lastbil .
< br > Orsaker Tire Edge Wear

kanten av ett fordon eller däck släpvagn kan bäras på grund av lågt däcktryck . Låga tryck resulterar i centrum av däcket , delen utan en sargkant för att förstärka den, att sjunka inåt som svar på vikten på släpvagnen eller fordonet ovan. Detta lämnar kanten på däcket för att ta full vikt, och därmed slits ojämnt . Andra faktorer som inriktning och hjulvinkeln kan påverka slitage däck kanten också , men är mindre vanliga .
Överväganden

Eftersom släp kan användas med eller utan laster , hålla däcktrycket på en optimal nivå är svårt och kräver ständig kontroll och justering . När du bär en belastning , kommer däcken kräver sannolikt mer luft än när den är tom . Håll en lufttrycksmätare med dig och kontrollera trycket varje gång du lasta och lossa din trailer så att kanten slitage hålls till ett minimum .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118044.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.