Specifikationerna för en Polaris Ultra SPX

Polaris vet snöskotrar. Baserat i Medina, Illinois, är företaget den översta tillverkare av snöskotrar i världen. Företaget hade vissa erkända felsteg med 1996 Polaris Ultra SP, anses av vissa en stor, comfy ride men dubbades av belackare den "UltraSaurus" för sin tunga knega stil. Men Polaris återhämtade snyggt följande år med Ultra SPX, fortfarande en tung skoter men en som lagt trippel-trippel beteckning för en snabb och rasande stil. Begagnade modeller kördes på $ 1300 utbud och med augusti 2010. Motor, drivlina

trippel-trippel, trippel förgasare och trippel avgas gör denna skoter en vinnare. I 1997 års Polaris Indy Ultra XPS har en 135 hästkrafter 679 vätskekyld trippel-förgasare motor med ett mål Reed intag, och 3-VM38AL förgasare. Olje-injektion smörjning håller motorn i trim, och det har en trimmad trippel pipe avgassystem. Bränsle kapacitet är 10,7 liter. Elstart, EZ gaspådrag och omvänt är tillval på denna modell.
Utseende, Mått, Kapacitet

Ultra XPS väger torr vid 560 kg. Det anses en aggressiv chassi, med måtten 44 inches hög och 46,5 inches bred, med en 41-tums skidanläggning. Spårvidd är 15 inches med 121 inches med 0,82 inches. Fordonet är försett med 120/110 halogenstrålkastare standard. Den 5-tums flush hastighetsmätare och varvräknare kommer också standard, liksom den främre stötfångaren. Men speglar och lagring rack är valfria, och ingen ryggstödet är tillgänglig.
Skidor, fjädring, bromsar

Steel skidor, IFS Xtra-10 CRC främre fjädring med 9,5-tums resor, XTRA-10 boggie med 10,2-tums resor, Fox gas gängade adjungerade främre stötdämpare, Fox gas bakdämpare och hydrauliska bromsar gör för en snabb, smidig gång trots vikten av släden.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118040.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.