Hur man byter remmen på en Kawasaki Mule

The Mule är ett lätt utility vehicle tillverkas av Kawasaki, även om termen används för att beskriva någon annan typ av ljus utility vehicle. Den Mule är avsedd att vara en multi-yta fordon som klarar mark och vatten med samma lätthet, vilket gör den idealisk på gårdar eller rancher där en mängd olika terräng existerar. Den Mule motorkomponenter slås av ett bälte, och från tid till annan att bältet behöver bytas för att hålla motorn fungerar korrekt. Byte av bältet är ganska okomplicerad och kräver grundläggande verktyg, förutom en speciell remskiva verktyg. Saker du behöver
Wrench set
Hylsnyckelsats
Skruvmejselsats
Kawasaki remskiva Tool Review rak kant eller linjal /måttstock
Visa fler instruktioner
1

Hitta din instruktionsbok eller kontakta din lokala Kawasaki-återförsäljare för att avgöra vilken typ av särskild trissa verktyg din Mule behöver för dig att ta bort remskivan från motorn.
2

Lossa skruvarna på omvandlaren lock med en skiftnyckel, sockel eller skruvmejsel, beroende på vilken modell av Mule du äger. Lyft bort locket försiktigt och se om det finns några kablar anslutna till locket själv. Koppla dem om det finns. Placera locket åt sidan.
3

Avlägsna drivhjulet genom att lossa de tre övre bultarna som sticker upp ur det, med hjälp av en hylsa eller skiftnyckel. Slot remskivan verktyget över drivhjulet och vrid den moturs för att ta bort den. Skjut av remmen med en platt skruvmejsel.
4

Montera den nya remmen och byt muttern remskiva. Kontrollera böjningen av bandet genom att placera en rak kant från remskivan till den drivna skivan och tryck ned på bandet i mellan. Det bör inte vara mer än 1 tum av deformationen. Om det finns mer, måste du lägga till eller dra ifrån shims från remskivan, vilket måste göras av en licensierad Kawasaki mekaniker med specialiserade verktyg. Vända processen att sätta Mule ihop.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117972.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.