Hur man installerar Bromsbelägg på en Suzuki ATV

Suzuki har ett välutrustat raden av ATV fyrhjulingar. Processen för demontering och montering av bromsbelägg är ungefär samma på alla ATV som Suzuki har att erbjuda. Om du inte har bra bromsbelägg på din Suzuki ATV kommer du utsätta dig själv och din maskin till risken för allvarliga skador. Suzuki erbjuder flera typer av bromsbelägg för alla typer av ridning. Var noga med att installera rätt typ av bromsbelägg på din Suzuki ATV för den typ av cykling du planerar att göra. Saker du behöver
Suzuki hjulmutternyckeln
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta av hjulet från axeln med hjulskruvnyckeln att Suzuki föreskriver sina fyrhjulingar. Borttagning av hjulmuttern som håller hjulet till axeln i mitten av fälgen. När muttern tas bort, skjuter däcket bort av axeln.
2

Dra bromsen skon. Kläm inte bromsen handtag eller tryck på bromspedalen. Avlägsna bromsbelägget med hjälp av en platt skruvmejsel för att bända bromsbelägget ur skon. Gör detta för den inre och yttre bromsbelägg på bromsskon.
3

Sätt i de nya bromsklossarna på bromsskon genom att sätta dem i bromsen skon så att dynan ytorna är på insidan av bromsbacken vända mot varandra. Tryck bromsbelägget tills metallklämmorna är på plats. Ett klick indikerar att bromsbelägg är säkra. Byt bromsen skon på rooter.
4

tillbaka hjulet på axeln. Byt ut hjulmuttern till axeln i centrum av hjulet. Dra åt hjulmutter med Suzuki hjulskruvnyckeln.
5

Pump bromsarna några gånger. Starta Suzuki ATV och rida den långsamt för att säkerställa att de nya bromsbelägg fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117547.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.