Hur man lägger en axel i en hantverkare 2 Riding Gräsklippare

The Craftsman Namnet har länge förknippats med oförstörbara verktyg, och, sanna till namnet, har Craftsman gräsklippare historiskt varit känd som några av de mer tillförlitliga ute. The Craftsman II klipparen lever upp till sitt arv, liksom alla andra som produceras av företaget, men även dessa titaner Greenway kräver lite underhåll från gång till gång. Bakaxel-axel ersättare är inte lätt, med klipparen normer, men, det är inte svårare än genomsnittet fordonsindustrin hjullagret ersättare. Så, det är fortfarande väl lämpad för DIY ersättare. Saker du behöver
pallbockar
Ordet jack
Tänger
Skruvmejslar
Hylsnyckelsats
Ratchet
Gummiklubba
Momentnyckel
Visa mer Instruktioner
1

Lyft den bakre delen av gräsmattan traktorn med en domkraft tills bakhjulen dingla bara från marken, och fäst den vid ramen med en uppsättning pallbockar. Använd din tänger och skruvmejslar att koppla bort bromsmekanismen på den bakre växellådan, och shifter kopplingen ovanpå det. Håll koll på hållarna, och inte bryta dem och ta
2

Ta bort skruvarna som håller fast växellådan på traktorns ram,. Bör du se dem medan du ligger på marken och tittar upp på botten av traktorn. Med hjulen fortfarande sitter, bör överföringen fallet tappar bara lite innan hjulen slog i marken. När överföringen fallet börjar röra sig bort remmen ansluten till ingången pull ovanpå växellådan.
3

bort växellådan från traktorn, och ställ den på en stabil arbetsyta. Stöd botten av växellådshuset på en uppsättning av block, och ta bort de två hjulen. Nu, ta bort hållaren som håller fast den ingående remskivan till den ingående axeln, och lyft bort hjulet från axeln. Identifiera alla skruvarna i övre överföring fallet, och lossa dem alla med ett fullt varv
4

Gå runt bultarna igen, lossa dem med ett helt varv varje gång,. Du inte vill att lossa dem alla på en gång, så att den sista bulten hänga upp på huset och knäcka fallet. När du tar bort alla bultar, knacka runt omkretsen av fallet med din gummiklubba för att lossa fallet halvor, och dra den övre fallet off. Om din slutväxel är av oljefyllda sort, sedan tappa ur oljan genom oljeavtappningspluggens först.
5

Identifiera C-clips som håller fast axeln inuti differentialväxlar. C-clips håller axeln från att dra ut ur sidodrevet i differentialen. Med hjälp av en tång och en skruvmejsel, ta bort C-clip axel hållare inuti sidodrevet, och dra ut den. Var mycket försiktig så att du inte skadar C-klippet, om din nya axeln kom inte med en. När du får C-klämma ut, dra axeln utåt från överföringen fallet, se till att inte förlora eller skada den inre brickan eller den yttre axel tätning.
6

Installera din nya axeln i omvänd ordningsföljd. Montera bricka och axel tätning på den nya axeln, och skjut in det sidodrevet tills C-clip-kanal på axeln rensar sidodrevet. Försiktigt tillbaka C-klippet, eller, företrädesvis, installera en ny. När du får upp klippet i, vrid axeln för att säkerställa korrekt differential funktion.
7 p Om din transfer fallet använder fett, så fett alla inre komponenter frikostigt före återmontering. Se till att övergången reglaget nära framsidan av växellådan fortfarande ställer upp med stiftet på undersidan av växelreglaget mekanismen på det övre fallet. Sätt tillbaka det övre höljet och dra åt alla bultar till 10 foot-pounds. Arbetet kring fallet i ett korsvis mönster för att säkerställa jämn momentfördelning, som du gör med en ventilkåpa eller oilpan. Montera ingående remskiva och hållaren.
8

tillbaka växellådan tillbaka till traktorn, och glida remmen över remskivan. Sätt tillbaka bultarna och dra åt dem till 25 foot-pounds. installera broms och växel kopplingar, och sedan hjulen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116866.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.