Installationsinstruktioner för en Yamaha Flip Flop Seat Kit

Yamaha är känt för tillverkning av musikinstrument, motorcyklar och fyrhjulingar. Företaget tillverkar även golfvagnar ses på kurser och pensionering samhällen runt om i världen. Vissa ägare får använda sina Yamaha vagnar mer för transporter än för golf. I dessa fall, en som har en bakre passagerarsäte kan vara fördelaktigt. En flip-flop stol - som fälls ut i vägen för att göra plats för golfbagar när den inte används - kan installeras på din Yamaha varukorg för att lägga till extra sittplatser när det behövs. Saker du behöver
Wrench in
Hylsnyckelsats
Ratchet
stjärnskruvmejsel
Elektrisk skruvdragare
Visa fler instruktioner
1

Ta bort muttrar och bultar som fäster taket trädkronorna till konsolerna takstöd med en skiftnyckel, en hylsa och ett spärrskaft. Lyft taket trädkronorna rakt upp ta bort den från vagnen. Spara fästena för att fästa taket senare.
2

Demontera skruvarna som fäster de bakre fästena takstöd med en hylsa och spärrskaft. Ta bort fästena från vagnen. Spara alla delar för installation senare.
3

Ta bort muttrarna och bultarna som håller fast de främre ryggstöden till vagnen med en hylsa och spärrskaft. Ta ryggstöden ur vagnen och lägg dem åt sidan för återanvändning.
4

Ta bort den bakre panelen i kundvagnen karossen för att exponera de fästbultar för konsolerna golfbag. Avlägsna skruvarna från fästena med en socket och ratchet. Ta bort fästena från vagnen. Spara skruvarna för återanvändning.
5

Ta bort de två skruvarna från botten av golfbag hålighet i kundvagnen karossen med en hylsa och spärrskaft.
6

Placera vippan ryggstödets fäste så att flikarna på konsolen peka mot mitten av vagnen. Fäst vinkeljärnen med skruvarna som ursprungligen användes för att fästa konsolerna golfbag. Dra åt bultarna med en hylsa och spärrskaft. Sätt tillbaka serviceluckan till sin ursprungliga position.
7

Montera främre ryggstöden använda de ursprungliga och muttrar. Observera att på vissa modeller 1994-2001, får ersättning tak stödfästen måste installeras samtidigt som ryggstöden. Dra åt skruvar och muttrar med en socket och ratchet
8

Montera tak huv till de ursprungliga eller utbyte stödfästen -. Beroende på modell -. Och åtdragningen

9

Placera vippan sits vertikala fästet till påsen väl. Fäst konsolen med skruvarna som i de gängade hålen de ursprungliga bultarna togs bort från. Skruva fast vippan sätesram till den vertikala hållaren och de främre fästena bak med de medföljande skruvarna. Dra åt alla skruvar med en hylsa och spärrskaft.
10

Bolt fotstödet till den vertikala fästet med de medföljande skruvarna. Bolt de ledstänger till fotstödet och vippan sätesramen. Dra åt alla skruvar med en hylsa och spärrskaft.
11

Bolt ryggstödet fästet av flip-flop plats till monteringshålen på varje ledstång. Bolt ryggstödet till fästet. Dra åt alla fästen.
12

Placera sitsen på vippan ram, se till att dra remmen är gratis. Fäst stolen vid ramen med träskruv kört in från botten. Borra hål in i träet sätet botten med en 1/8 tum borr genom eventuella kvarvarande monteringshål i metallen vippan sätesramen. Kör träskruvar genom hålen till slut säkra sitsen med en elektrisk skruvdragare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116862.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.