Hur du ändrar en Yamaha Golfvagn Brake Ljus

Yamaha golfbilar som används på allmän väg kräver ytterbelysningen vara street-legal, inklusive strålkastare, bakljus och bromsljus. Yamaha tillverkar många av sina golfvagnar utan belysning, men ljus kit finns tillgängliga. Eftersom golfbilar inte erbjuder samma säkerhetsnivå som en fullstor bil, fungerande bromsljus på din Yamaha golfbil är ett måste. Byte av glödlampa bromsljus eller hela bakljusaggregat kan vara nödvändigt för att få din varukorg road-worthy igen. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
glödlampa Bromsljus (tillval) katalog Wrench in
Avbitare
buntband
Visa fler instruktioner
Bulb bromsljus

1

Ta bort skruvarna från framsidan av bakljus linsen med en stjärnskruvmejsel.
2

Ta bort objektivet från bakljus. Lossa inte packningen som passar mellan objektivet och kroppen av bakljus.
3

Tryck in på kombinationen bromsljus och bakljus glödlampan lätt. Vrid glödlampan moturs tills stiften i botten av lampans fot rensa spåren i lamphållaren. Dra glödlampan rakt ut från uttaget.
4

Passa in stiften på en ny glödlampa med skårorna i lamphållaren i bakljusaggregat. Tryck in glödlampan något. Vrid glödlampan medsols tills det tar stopp. Släpp lampan, som ska vara låst i läge.
5

Byt packningen och bakljus lins och dra åt skruvarna. Addera Bromsljus Assembly
6

Lossa batteriets negativa anslutningar med en skiftnyckel. Lyft de negativa batterikablarna från de negativa batteripolerna eller nätdel.
7

Ta bort skruvarna från framsidan av bakljus linsen med en stjärnskruvmejsel.
8

Ta bort objektivet från bakljus. Lossa inte packningen som passar mellan objektivet och kroppen av bakljus.
9

Ta bort skruvarna som håller fast bakljusaggregat till bakskärmen av vagnen med en stjärnskruvmejsel.

10

Dra bakljusaggregat rakt ut från utsidan av den bakre stänkskärmen så långt som ledningsnätet kommer att tillåta. Följ ledningsnätet från enheten till kontakten. Lyft på flikarna på kontakten när du drar de två halvorna av kontakten isär. Skär försiktigt några buntband som håller bakljus kabelstammen till en ramdel av vagnen med avbitare. Avlägsna bakljusaggregat från bakskärmen.
11

in änden av ledningsnätet för en ersättare bakljusaggregat genom hålet i bakskärmen i kundvagnen. Skjut de två halvorna av ledningar ihop kontakterna. Fixera ledningsnätet till en ramdel av vagnen med buntband för att hålla den från att komma i kontakt med rörliga delar.
12

Placera bakljusaggregat så dess monteringsytan är i jämnhöjd med bakskärmen alla vägen runt. Dra åt bakljus fästskruvar med en stjärnskruvmejsel.
13

Byt packningen och bakljus lins och dra åt skruvarna.
14

Skjut de negativa batteripolerna tillbaka på batterierna eller batteripaketet och dra åt klämmuttrar med en skiftnyckel.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116858.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.