Specifikationer för Black Max Powered by Honda Riding Gräsklippare

Honda Black Max power-åkgräsklippare har en prickig närvaro i Nordamerika, även om det kan hittas på vissa försäljningsställen rabatt Warehouse. Endast en modell var tillgängliga under 2012: Black Max åkgräsklippare med en 46-tums skärblad. The Black Max är inte en fullständig Honda åkgräsklippare, men monteras av Husqvarna Outdoor Products och drivs med en Honda motor. Bakgrund

Honda producerad effekt självgående klippare, ryttare trädgårdstraktorer och fyrhjulsdrivna traktorer utility från 1980-talet till omkring 2000 innan i stort sett överger den nordamerikanska marknaden att fokusera på Europa. Över en cirka 15-års period, tillverkade Honda cirka 14 trädgårdstraktorer, däribland H, HA, HT och RT-serien gräsklippare. En tidig modell var 1987 Honda HT4213 drivs av en 13-hästkrafter 358 cc motor och ridande på en 45,7-tums hjulbas. Den Honda H4518 modell som tillverkats från 1991 till 1998 kom närmast den samtida Black Max version med en 18-hästkrafter 634 cc motor. Det innehöll en 46,9-tums hjulbas. Effekt gräsklippare är en liten del av Hondas nuvarande Black Max produkter. Även Honda fortfarande marknadsför en liten mängd slåttermaskiner i Nordamerika, har den huvudsakliga Black Max sortiment av produkter högtryckstvättar och elgeneratorer. Husqvarna, en tillverkare av kraft-och trädgårdsprodukter, säljer och servar Honda Black Max. Addera Black Max Ström

Black Max 46-tums blad åkgräsklippare har en 530 cc Honda motor matchas med en fot pedalstyrd Hydro Gear Hydrostatisk Transaxel att överföra kraft till hjulen. The Black Max levererar 16 hästkrafter. Dess syskon är Honda HF 2620 HT utrustad med en 48-tums skärblad och 614 cc motor. De HF-serien traktorer säljs endast i Europa, där Black Max versioner är inte tillgänglig. Tillsammans med åkgräsklippare, var Black Max 22-tums självgående icke-åkgräsklippare tillgänglig i Nordamerika år 2012.
Black Max Mått

The Black Max levereras med en 15-tums stoppad sits och en 46-tums twin blade däck med en 48,5-tums skärväg. Den mäter 75 inches lång, 56 inches bred och 42,5 inches tall med deflektorns hävas. Framdäcken är 15 inches och bakdäcken är 18 inches. Däremot är det något större, men på samma sätt drivs, HF 2620 HT i Storbritannien 97.6 inches lång, 49,6 inches bred och 44,1 inches tall. Ändå sin fulla skärbredd är en halv tum smalare än Black Max.
Funktioner

Funktioner på Black Max åkgräsklippare inkluderar en mugghållare, verktyg box, gjutjärn axel, hjul spårvidd, borstskyddet, vadderad ratt och en instrumentpanel monterad på bladet spaken. Gräset väska är frivilligt, även om de brittiska versionerna har en grässäck som standardutrustning. Båda modellerna har ett mulching-system och elektrisk nyckel starter.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116847.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.