Civic DX-G & EX Skillnader

Honda Civic är en allestädes närvarande nybörjar kompakt bil som säljs på de flesta marknader runt om i världen. DX-G trim nivå erbjöds uteslutande i den kanadensiska marknaden under bilens åttonde generationen, som varar från räkenskapsåret 2006 till 2011-modellen år. Civic har erbjudits i EX skepnad under många generationer, men under den åttonde generationen den var placerad ovanför DX-G-modellen. Båda modellerna drivs med samma 1,8-liters fyrcylindrig motor och erbjuds i ett val av fem-växlad automatlåda med manuell växellåda, men skillnaden mellan DX-G och EX kom ner till varelse bekvämligheter och faciliteter. Creature Comforts

Honda Civic DX-G kom med standard luftkonditionering, fjärr keyless inresa, uppvärmda ytterbackspeglar, rattmonterade farthållare, tilt styrning och nedfällbara baksätet. Den upp-nivå Civic EX erbjuds samma standard bekvämligheter, men lagt till en standard takluckan, Yttertemperaturmätare och ytterligare en 12-volts eluttag, vilket innebär totalt två. Den sedan kroppen stil Civic EX ingår också en vikbar mittarmstöd med två mugghållare, men denna utrustning erbjöds inte på Coupe kroppen stil på grund av utrymmesbrist. Addera Stereo

Civic DX-G presenterade en 160-watts ljudsystem med fyra högtalare och en extra MP3-spelare jack som standardutrustning. Den mer avancerade EX modellen presenterade samma inställning i kombi kaross, men coupe kaross fick en uppgraderad 350-watts ljudanläggning driver sex högtalare och behöll den extra MP3-uttag.

Bromsar

Både Civic DX-G och EX var utrustade med fyra hjul låsningsfria bromssystem. DX-G modellen förpassas dess bromssystem arbetsuppgifter till en uppsättning av ventilerade skivor och bak trummor. Den upp-nivå Civic EX hade ventilerade skivbromsar monterade på alla fyra hjulen för ökad bromskraft och känsla.
Utseende

Civic DX-G och EX exteriör verkade samma utan några ändringar i fråga om fascia, trim eller malda effekter. DX-G, men rullade på en uppsättning 15-tums stålfälgar, medan den dyrare EX-modellen var utrustad med en uppsättning av 16-tums aluminiumfälgar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116844.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.