Hur man bygger en bur för ett tredje generationens Camaro

Installera en bur i en Camaro kan göras med hjälp av en skruv-in-system, vilket är en typ av störtbåge som inte kräver svetsning för installationen. Den största delen av din bolt-in störtbåge är buren bågen. Detta är den översta raden av buren. Installera en bult-i buren för en tredje generationens Camaro kommer att kräva en bur för din specifika modell av fordon. Saker du behöver
Bolt-In bur hoop
Hylsnyckel
Skruvmejsel
tuschpenna
Borrmaskin
Visa fler instruktioner
1 < p> Vrid hållarband för säkerhetsbältet på förarsidan och passagerar platser till en 90 graders position. Dra på bågarna för att ta bort dem från sätena. Skjut ut bältet i bågen genom den lilla öppningen på kanten av bågen.
2

Demontera skruvarna som används för att fästa de främre sätena i golvet med hjälp av hylsnyckel. Placera skruvarna på ett säkert ställe. Du behöver dem för att installera säten. Ta framstolarna ur fordonet.
3

Dra ut klämmorna i botten av den bakre seat.and sedan ta baksätet av fordonet. Hitta skruvarna och brickorna som är på botten av ryggstödet för baksätet. Ta bort dessa skruvar med en skruvmejsel och sedan ta ryggstödet ur fordonet.
4

Lokalisera den elektriska kontakten för säkerhetsbältet sensor som är under framsätet. Koppla ur kontakten och sedan använda en hylsnyckel för att ta bort de bultar som används för att fästa bältet vid golvplattan. Gör detta på både passagerar-och sidorna fordonets förare.
5

Exponera plåten på baksidan av fordonet genom borttagning av paketet facket. Paketet facket används för att montera de bakre högtalarna. Ta ut de bakre högtalarna om de är kopplade till förpackningstråget. Ta bort skruvarna som håller fast högtalarna med hjälp av skruvmejseln. Dra ut högtalarna och koppla ur kontakten.
6

Sätt i två skruvar i "Factory Hole" plats på borrmall medföljer buren bågen. Placera dessa bultar i hålen på förarsidan förstärkningsribba i hörnet på förpackningen facket. Markera borrhålen med filtpenna och sedan ta bort borrmall. Upprepa detta steg på passagerarsidan.
7

Borra hål i plåten av paketet facket med borrmaskin. Använd ett borrskär som överensstämmer med storleken på hålen i borren mallen. Placera mallen tillbaka på förstärkningsribba och sätt alla skruvar. Markera hålet plats på plåten för baksätet. Ta bort mallen och borra hålen. Upprepa detta steg på passagerarsidan.
8

Placera bålen bar för förarsidan av bilen så att den är mot baksätet. Placera skruvarna i hålen Förstärkningsskiva, genom ryggstödet och in i stammen bar. Dra en mutter och bricka på bultarna men inte dra åt dem. Sätt skruvarna i hålen för paketet aktivitetsfältet, förpackningstråget och stammen bar. Dra åt en mutter och bricka på bultarna. Upprepa detta steg på passagerarsidan.
9

Placera kanten av monteringsplattan för buren bågen längs reservdäcket väl. Borra två hål in i stammen på baksidan kanten av monteringsplattan. Dessa hål bör vara på varje sida av ramen järnväg. Ställ en förstärkningsplatta på toppen och botten av rambalk. Säkra dessa plattor med bultar och upprepa processen på passagerarsidan.
10

Markera platsen för paketet lock. Borra hål för paketet lock och ställ in facket barer på plats. Upprepa detta steg på passagerarsidan.
11

Ta bort skruvarna som används för att säkra tröskelskyddet till din dörrtröskeln. Den tröskelskyddet är plasten trim som är på botten av dörren. Ställ tråget locket på plats men ännu inte sätta i skruvarna. Upprepa detta steg på passagerarsidan.
12

Exponera golvrummet framför baksätet genom att dra tillbaka mattan. Ställ fästet av de viktigaste bågen på golvplåten. Rikta upp bulthålen mellan sätet väl och fotutrymmet. Borra hål för bultar. Fäst monteringskonsolen och förstärkning flik med en mutter och bricka. Upprepa detta steg på passagerarsidan.
13

Placera tråget luckan mellan armeringen plattan och fästet. Fäst den med en bricka och mutter. Upprepa detta steg på passagerarsidan.
14

Placera viktigaste bågen på båda av de viktigaste bågen fästen. Säkra bågen klämmor till dina fästen med bultar och tvättar lås.
15

Fäst klämenheten till sammanhängande bandet. Sätt skruvarna i hålen och dra åt muttern. Passa in hålen på klämenheten med hålet på änden av förpackningstråget bar. Fäst den med en bult och en mutter. Upprepa detta steg på andra sidan av fordonet.
16

Kontrollera att alla bultar för din bur bågen helt åtdragna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116834.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.