Delar för att bygga en Yamaha 426 Motor

Yamaha 426 är en dirtbike som låter ryttare att utföra stunts genom att rida på smuts kullar. Ibland kommer de delar av motorcykelns motor skadas och kräver ombyggnad. Den viktigaste aspekten för att bygga om en Yamaha 426 motor, precis som alla andra motor, är att byta ut de delar som är säker på att skadas med tiden. Med rätt reparationssatser och reservdelar, kan du göra det enkelt. Vevstakssats

vevstake förbinder kolven i motorn på vevaxeln och bör ersättas som en del av återuppbyggnaden. Du kan köpa ett kit för din 426 motor från en bil butik.
Motor Seal Kit

Motorn innehåller ett stort antal metalltätningar som kan skadas med tiden . Du måste ersätta de olika tätningarna med en motor tätning kit. Leta efter en tätning kit som matchar gör på din motor, eftersom detta kommer att säkerställa att förseglingar matchen.
Packningssats

Packningar fungerar som sälar men är avsedda att fylla utrymmet mellan anliggningsytorna på motorn. På grund av sin funktion, kommer dessa packningar småningom blir skadad och måste bytas ut. Det finns kit som innehåller både packningar och tätningar.
Vevaxellager

vevaxellager, ungefär som vevstaken, är också känsliga för slitage. Din Yamaha 426 innehåller två kullager som behöver bytas när du bygga om din motor.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116814.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.