Så här kontrollerar den bakre differentialen Koppla in en Ford 3600

Ford 3600 traktor använda en ring-och-drevet i den bakre differentialen överföra rotation och vridmoment till bakhjulen via axlarna. Den bakre differential smörjs med Ford Transmission och Final Drive Lubricant, artikelnummer M2C53A. På grund av de höga skjuvkrafter, kontrollera vätskenivån periodiskt med avseende på slitage och viskositet uppdelning att ordentligt skydda kugghjulen. Kontrollera vätskan genom den bakre differentialen kontakten med vanliga verktyg. Saker du behöver
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

avlägsna eventuella hang-on utrustning, till exempel en gräsklippare eller box-knivfästet, från kraftuttaget -off och hydrauliska armar lyft. Flytta traktorn en bit bort från utrustningen för att underlätta tillgång till den bakre differentialen.
2

Höj hydrauliska lyftarmar fullt upp läget med de hydrauliska kontrollerna. Placera stoppklossar bakom de bakre däcken.
3

Lokalisera den bakre pluggen differential kontroll mot botten av den bakåtvänd sida av den bakre differentialen. Ta bort markeringen kontakten med en skiftnyckel.
4

Observera nivån på vätskan i check-hålet. Vätskan bör nå de nedre gängorna på check-hålet. Tillsätt vätska om det är lågt.
5

Montera kontrollen och drag åt den ordentligt med hjälp av en skiftnyckel.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116810.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.