Hur konvertera en 2WD till en 4-Wheel Tow Behind

Konvertera en gammal 2-wheel drive truck till ett 4-hjuliga släp bakom görs genom att ta bort drivaxeln och montera en dragkrok. Borttagning av drivaxeln från trucken kommer att tillåta bakhjulen att snurra fritt. Dragstången används för att tillåta dig att fästa trucken till mottagaren skumt på dragfordonet. Du kan göra detta genom att först erhålla en donator lastbil som ska användas för projektet. Saker du behöver
Hylsnyckel
brytjärnet
Bucket Review, Universal dragkrok
Standard skiftnyckel
Visa fler instruktioner Review bort Drive Shaft

1

Lokalisera bakre U-joint och differentierad medbringare på lastbilen. Dessa kan hittas i närheten av bakaxeln på undersidan av lastbilen. Hitta bultar som används för att fästa den bakre U-joint till medbringare
2

. Ta bort dessa bultar med hylsnyckel.
3

Bänd framåt på U-fog för att skilja den från differentialen med ett spett. Om din bil har en tvådelad drivaxel, måste du ta bort lagret mitt stöd med hylsnyckel.
4

Placera skopan under växellådan där drivaxeln är ansluten. Dra på drivaxeln och det kommer att glida från överföringssystemet. Överskott transmissionsolja ska rinna ner i hinken.
Installerar dragkrok
5

Placera dragkroken mot den främre stötfångaren för att kontrollera att positionen är korrekt. Avlägsna skruvarna som används för att fästa stötfångaren till kroppen av lastbilen med hylsnyckel. Ta den främre stötfångaren av fordonet.
6

Leta upp monteringshålen som finns på insidan av ramen. Rikta hålen i dragstången med monteringshålen på ramen.
7

Sätt i bultarna i hålen och dra åt en mutter. Dra åt muttrarna på bultarna med hjälp av en vanlig skiftnyckel och hylsnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116807.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.