Hur konvertera en EZ-Go-kabel till hydrauliska bromsar

Konvertera bromsarna på din EZ-Go golfvagn till ett hydrauliskt bromssystem kräver installation av en Front Brake Kit. Hydrauliska bromsar använder bromsvätska som är under tryck. Bromsvätska färdas från en reservoar genom bromsledningarna till bromsok fästa de främre rotorerna. För att göra detta måste du ha rätt storlek hjulen krävs av broms kit. Saker du behöver
Bil jack
Luftpistol
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lyft framsidan av golfbil från marken med en domkraft. Ställ framsidan av golfbil på domkraften. Lyft upp den bakre delen av golfbil och ställa domkraften på plats.
2

Avlägsna muttrarna från bultarna på de främre rotorerna med luftpistol. Dra däcken bort av rotorerna och ställ dem åt sidan. Lossa muttern som används för att säkra rotorerna till axeln. Ta rotorerna bort av framaxeln. Fäst de nya rotorer från frambromsen kit på framaxeln.
3

Leta församlingen vridfjäder på din golfbil. Lossa montering med hylsnyckel och ta bort det av golfbil.
4

Öppna höljet för torsionsfjädern. Ta bort de två muttrarna som finns på montering och ersätta dem med den krusade låsmuttern från frambromsen kit. Dra av lager bricka och ställ in nya bromshandtaget i dess ställe. Säkra torsion tillbaka fjäderpaketet på golfbil. Justera bromsarna för golfvagn till deras lager inställningar.
5

Säkra huvudcylindern till den medföljande fäste med medföljande bultar, låsmuttrar och nötter sylt med hylsnyckel. Placera bromshandtaget på huvudcylindern och fäst den med den medföljande låsniten. Placera befälhavaren fästet på golfbil och fäst det med bultarna.
6

Kör aggregatet för bromsledningar på varje sida av golfbil till varje bromsok. Det finns en tjocklek som används för förarsidan och passagerarsidan. De bromsledningar måste köra upp från varje bromsok och möta insidan av vagnen. Ställ bromsok på plats på fästen och fäst dem med skruvar.
7

Placera behållaren slangen från frambromsen kit på behållaren. Säkra denna slang till behållaren med hjälp av den medföljande klämman. Kör slangen under sitsen och till huvudcylindern. Hitta en plats under sätet och säkra behållare med en inkluderad buntband.
8

Nyp slutet av bromsen huset och fyll behållaren med bromsvätska. Släpp änden av slangen att avlufta luft från röret. Fäst broms slang till huvudcylindern.
9

Kontrollera att alla skruvar och muttrar för varje del av bromsen är åtdragen. Placera däcken tillbaka på rotorerna och dra åt muttrarna. Ta golfbil för en provkörning i ett säkert område, borta från trafiken, för att kontrollera att dina hydrauliska bromsarna fungerar korrekt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116786.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.