Hur man gör en bred front för en Farmall M

Produktionen på Farmall M traktorer började 1939 och fortsatte till 1952. Det var en populär traktor bland stora-acre row-crop lantbrukare på grund av sin storlek. När den tillverkades, var Farmall M traktorer finns i hög gröda, trehjuling och bred front konfigurationer. Idag, traktor samlare allmänhet föredrar utseendet på bred front konfiguration, så den breda front traktorer hämta högre priser. Om du har en av de andra två konfigurationer, kan du konvertera fortfarande traktorn för att få utseendet på bred front konfiguration. Saker du behöver
Wide Farmall M grill med adapterplatta
metallborste
Thread loosener
6-punkt skiftnyckel
Plastbehållare
Borrmaskin med skärande bit
Bultar
Nötter
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den gamla smala fronten från traktorn genom att lossa bultarna på adapterplattan. Om bultarna har rostat, ta bort så mycket rost som möjligt med en hård metall borste. Applicera en flytande tråd loosener på bulten och trådar och låta loosener stå över natten. Använd en 6-gradig ringnyckel för att ta bort skruven. Om du planerar att återanvända de ursprungliga bultarna, rengöra dem väl och ställ dem åt sidan i en plastbehållare för senare.
2

Ta adapterplattan från den nya fronten grillen.

Billiga 3

Håll adapterplattan upp till framför traktorn, och bestämma var du kommer att behöva hål för att fästa plattan till kylaren mount. Markera denna plats med en markör eller penna på adapterplattan.
4

Använd en borrmaskin med en titan, svart guld eller kobolt borr för att borra hål i adapterplattan på toppen av märkena du gjorde i steg 3.
5

Fäst adapterplattan på framför traktorn med bultar och muttrar du hålls i plastbehållaren från steg 1. Nå bakom radiatorn monteras för att dra åt muttrarna.
6

Fäst den nya breda grillen till traktorns front. Placera toppen av grillen strax under kylaren. Använd bultar och muttrar för att säkra nya breda grillen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116781.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.