Trailer Suspension Fördelning Issues

Fördelningen av trailerns fjädringssystem kan leda till säkerhetsfrågor och skapa risk för förarna. Inte bara det, uppdelning av en släpvagn avstängning kan även resultera i underhållskostnader. Det är därför, så långt det är möjligt, är det en bra idé att undvika sådana problem innan de uppstår. Typer av Suspension

De två vanligaste typerna av släpvagn fjädring är fjäder-ride fjädring och luft-fjädringssystem. Vilken typ av upphängning är bra för en släpvagn beror på om släpvagnen ska användas och hur det ska användas. Med en luft-fjädringssystem, går trycket upp som belastningen ökar. Detta ändrar även fjäderkonstant, vilket innebär att föraren upplever en ännu rider för det mesta. I fallet med en fjäder-fjädringssystem, kan det bli problem när det inte är fullastad.
Pins inte ägnar

En vanlig fråga trailer fjädring uppstår när låsning stift på en släpvagn suspension inte interlock. Detta kan resultera i reglaget skador när föraren bromsar. Och om släpet går med en hastighet på mer än fyra miles per timme, kommer stiften engagera inte, vilket gör att reglaget för att kollidera med backspärren bar. Om vagnen går fortare, kan släpet fjädring böja också.
Wheel Temperaturer

annan trailer fjädring fråga kan komma till stånd som en följd av höga hjulet -end temperaturer. Detta kan också leda till trailer bränder och mer allvarliga frågor. Till exempel skulle elden resultera i skador och dödsfall och exponera en släpvagn företag att ansvarsfrågor.
Förebyggande av Issues

Användningen av låstappar som har en vinkel kommer att ta hand om problem med nålar som inte interlock. "Trailer kroppsbyggare" Tidningens Rick Weber skriver i artikeln, "ta itu med frågor trailer fjädring," att förutom användningen av sådana vinklade stift ska förarna också komma ihåg att släppa handtaget reglaget pull. Om föraren glömmer att göra detta, kommer de vinklade stift inte ensamt lösa problemet. Samt, citerar Weber användning av mekaniska varningssystem som kan ge en varning när hjulet temperaturer går till en farlig nivå. Denna typ av larm kan uppmana förare att stanna och inspektera för reparationer förebygga eventuella skador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116769.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.