Hur man installerar ett 8N Proofmeter

En 8N är en antik traktor som är tillverkad av Ford. Många 8ns är fortfarande i bruk, därför att de är tillförlitliga och enkla att reparera. Tachometer enligt den 8N kallas en proofmeter. Det registrerar rpm av guvernören. Proofmeter kit kommer med varvräknaren bostäder, ett fäste, en tråd, en kabel och två muttrar. Installera en proofmeter tar mindre än 30 minuter och kräver inga speciella mekaniska färdigheter. Saker du behöver
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batteripolen genom avskruvning muttern på "C" klämma med en skiftnyckel och lyft klämman av terminalen. Lyft luckan kontrollpanelen på huven på 8N framför ratten genom frigörande flikarna.
2

skruva skruven på strålkastaren terminalen. Den strålkastare tråden är den minsta av de tre under kontrollpanelen luckan, de andra två är batterikablar. Wrap ena änden av den korta tråd anordnad i proofmeter kit runt om terminalen två gånger. Tillbaka muttern. Dra åt muttern på terminalen, klämma kabeln på plats med en skiftnyckel.
3

Stå på höger sida av traktorn framför bakhjulet. Skjut proofmeter i instrumentbrädan instrumentpanelen hål, den som är lika i omkrets till basen av takometern. Från den högra sidan av 8N, kan du se både fram-och baksidan av instrumentpanelen. Justera yta proofmeter genom att vrida den till dess att bokstäver nedanför tach handen är horisontell i förhållande till brädan på traktorn.
4

Skjut-monteringsfästet över basen av proofmeter från baksidan av instrumentpanelen genom att skjuta de två gångjärnen på fästet över proofmeter dubbar. Trä nötter i proofmeter kit på bultarna och dra åt dem med en skiftnyckel.
5

Skjut den andra änden av kabeln är ansluten till strålkastaren terminalen genom det lilla hålet i toppen av små, centrum proofmeter terminal. Nyp kabeln på plats genom att vrida ställskruven ligger på toppen av muttern. Dra åt skruven med en skiftnyckel.
6

Anslut kabeln som medföljer satsen till den stora proofmeter terminalen genom att skruva slangen kragen på gängorna. Trä kabeln under rattstången till den andra sidan av traktorn. Fäst den andra änden av kabeln till strömuttaget på guvernören. För att göra detta, ta bort muttern påförande av batterikabeln till guvernörens terminal med en skiftnyckel, skjut öglan på proofmeter kabeln över terminalen och byt muttern. Dra åt muttern med en skiftnyckel.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116762.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.