Komma Repor Av plast Dash Board

Med alla de gånger du in och ut din bil med paket, din plånbok, nycklar och kanske till och med husdjur, få repor på bilens instrumentbräda är lätt. Att få repor från din plast instrumentpanelen är lite knepigare. Instrumentpaneler är vanligen tillverkade av en stark, gjuten plast som visar repor och andra skador helt klart. Din bästa alternativet för att ta bort repor är att köpa och använda en plast spackel kit. Saker du behöver
1/8 kopp diskmedel
Varmt vatten för 1-liters hink
Sponge
Plastic filler
2-tums spackel
60-slippapper
Rubbing
2 mjuka, luddfria trasor
Gummihandskar (valfritt)
Visa fler instruktioner
1

Mix 1/8 kopp diskmedel med varmt vatten i en 1-liters hink. Rengör repad instrumentbräda område med en svamp doppad i lösningen. Skrubba noggrant i repor själva att ta bort all smuts och skräp.
2

Applicera plast filler till varje repa på instrumentbrädan med en 2-tums spackel. Jämna överskottet plasten filler över varje skrapa med kniven. Jämna hela längden av varje scratch. Addera 3

Ta bort överflödigt spackel som har bildats runt repor genom att använda kanten av spackel. Trimma plast filler föreningen från kanterna av repor, dra överskottet filler upp med fingrarna. Jämna till kanterna av repor för att få en jämn yta. Låt filler 24 timmar för att ställa in.
4

Jämna varje scratch med ett grovt 60-grit sandpapper. Jämna till kanterna igen för en jämn yta.
5

Applicera en liten mängd (ungefär storleken av en nickel) av gnugga föreningen till en mjuk, luddfri trasa och använd trasa för att polera och polera repor. Polska i riktning mot repor tills du inte längre kan se dem.
6

Ta bort eventuella extra Rubbing med en fräsch mjuk trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116746.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.