Varför ska vi hålla på Farm Tags?

Jordbruk är en bransch som kräver mycket transporter. Varor som utsäde eller gödsel måste transporteras till gården. När odlas, lantgård varor måste tas med lastbil till marknader eller andra destinationer. För större gårdar, kan särskilda jordbruksfordon användas, vilket innebär särskild registrering kallas gården taggar måste användas. Vad är Farm Taggar

Farm taggar används i de flesta stater att hålla koll på fordon som används för att transportera gårdens varor till marknaden. De flesta av dessa fordon är stora och bära stora laster, så registrering är viktig. Du kan också behöva en kommersiell körkort för att köra dessa fordon i vissa stater. Även de lagar om vikten och storleken på dessa fordon varierar från stat till stat, finns det oftast viktgränser på plats för att möta riktlinjer gård tagg.
Fördelar med Lantgård Taggar

Priset på gården taggar varierar beroende på var fordonet är registrerat. Men i vissa stater, är kostnaden för dessa gård taggar billigare än att registrera fordonet som ett kommersiellt fordon. Försäkringen kan också vara billigare än en registrerad nyttofordon. Dessa är livskraftiga skäl att hålla din gård taggar. Naturligtvis kan fordonet inte hålla gården taggar om det inte längre används som en gård fordon, eftersom detta är ett brott (och i vissa fall ett allvarligt brott) i de flesta stater.

När Farm Tag Fordon kan användas
p Om ditt fordon har gården taggar, betyder att du har bevisat att det skick som den i första hand kommer att användas för jordbruksarbete. Detta innebär att när fordonet är på statliga vägar, måste det vara för farm-relaterade ändamål. Om du använder bilen för något annat ändamål, kan det finnas böter eller med fängelse beroende på var du bor och brottets svårighetsgrad. Vissa stater gör tillägg för övrig användning vid akuta sjukdomsfall eller transport till eller från arbetet eller kyrkan. Kontrollera med din DMV för att lära sig vad dessa undantag är i ditt område.
Farm Tag registreringsskyltar

I vissa stater som Alabama, kan du köpa "ag taggar , "eller jordbruks registreringsskyltar, istället för plattorna. Ibland kallas gården taggar (även om de tekniskt sett inte är), dessa används på vanliga personbilar för att visa stöd till jordbruket i ditt tillstånd. De kostar mer pengar, men de extra avgifterna går att stödja jordbruket program. Du visar också ert stöd för branschen att alla som ser din bil, vilket är fördelen med att hålla dessa speciella "gård taggar." Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116741.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.