Konvertera en gräsklippare Vertikal Motor Drive till en Go Kart

Använda en gräsklippare motor för att driva en go kart kräver ompositionering den lodräta justeringen över till en horisontell utbredning. För att göra detta, måste du bestämma hur du fäster din gräsklippare motor på baksidan av go kart ram. Gräsklipparen Motorn kommer att behöva sitta vid en 90-graders vinkel till drivaxeln på go kart. Saker du behöver
bockar
Hylsnyckel
3-av-3 fotdel av
plåt Borrmaskin
Bultar
Nuts
Svetspistol

Visa fler instruktioner
1

Ställ gräsklipparen upp på en uppsättning av bockar. Ta bort skruven som håller fast bladet på motorn med en hylsnyckel.
2

Leta bultarna som fäster motorn till kroppen av gräsklipparen. Avlägsna bultarna med hylsnyckel.
3

Lyft gräsklipparen bort av bockar och ställ den på marken. Separera motorn från kroppen av gräsklipparen genom att dra upp och av. Avlägsna bensintank från gräsklipparen. Ställ motorn åt sidan.
4

Framställ en fäste för motorn från en 3-by-3 fotdel av plåt. Detta fäste måste fästa motorn på en 90-graders vinkel på sin sida.
5

Markera placeringen av bulthålen på fästet. Borra hål för skruvarna med en borrmaskin. Ställ fästet på go kart och fäst den med skruvar och muttrar. Du kan svetsa metall fästet på go kart kroppen med en svetsbrännare.
6

Placera motorn på fästet. Fäst motorn med bultar och muttrar. Dra dem med hylsnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116739.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.