Hur man blåser snö med en Rear-Mount Blower

En bakmonterad snöslunga ansluter till den bakre delen av fordonet och rensar snö från marken. Den fäster till olika fordon inklusive ATV, traktorer och lastbilar pickup. Fordonet körs bakåt för att röja snö från uppfarter, gångvägar och sidovägar. Bakmonterade snöslungor bör endast användas i områden med lätt till måttlig snöfall. Innan plöjning, inspektera jorden och rensa bort alla hinder från vägen, inklusive stora grenar, stenar, leksaker, husdjur och människor. Instruktioner
1

Vänd på strömbrytaren på snöslunga. Beroende på märke och modell av snöslunga, kan brytaren monteras på snöslunga panelen eller på en extra kontrollpanel på instrumentbrädan i bilen.
2

Sätt bilen i omvänd.

3

Förvandla din kropp till höger så att din högra arm hänger bakom sätet. Titta rakt mot fordonets bakre del med huvudet. Alternativt, titta på sidan och backspeglar för att se marken bakom dig. På kopplingen
4

steg och sätta bilen i första växeln. Steg på gaspedalen för att köra bakåt. Kör sakta vänja sig köra bakåt med en snöslunga på ditt fordon.
5

Vrid hjulet vänster för att vända den bakre delen av fordonet kvar. Vrid ratten till höger för att slå den bakre delen av fordonet rätt.
6

Rikta snöslunga mot sidan av vägen eller gångväg du snö slag.
7

Steg lätt på bromsen för att kontrollera din hastighet. Styr din hastighet med bromspedalen när du kör bakåt, inte gaspedalen.
8

Kör bilen i snö högen. Du kommer att känna ett litet motstånd som snöslunga skjuter i snön. Den snöslunga lyfter snön från marken och kastar den åt sidan.
9

Sätt bilen i första växeln och dra fram en bit om du känner dig tillräckligt motstånd för att förhindra snöslunga från att arbeta. Sätt bilen i omvänd och långsamt tillbaka in i snö högen igen för att ta bort en liten mängd snö. Upprepa processen att gå framåt och bakåt tills du inte känner kraftigt motstånd. Bara göra om den snöslunga har fastnat i högen av snö.
10

Fortsätt trycka på gaspedalen varsamt tills högen av snön är borta.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116737.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.