Hur att avväpna en Kill Switch

Designad för att snabbt stänga av strömmen till en motor eller motor , döda switchar är installerade på ett flertal konsument-och industriella tillämpningar , från motorcyklar till fabriken utrustning . Omkopplaren är ansluten till tändsystemet eller starta omkopplingskretsen i en seriekonfiguration . När den aktiveras eller " öppnas " den döda växlar avbryta flödet av elektrisk ström . För att permanent avväpna en kill switch , måste omkopplaren själv kringgås så att kretsen förblir stängd vid alla tidpunkter . Saker du behöver
Elektriska tänger
Tube snabbkoppling
Visa fler instruktioner
1

lokalisera ledningarna från kill switch . Skär trådarna sträcker sig från de vänstra och högra sidorna av kill switch med ett par elektriska tång. Om det finns fler än två trådar anslutna till växeln , lokalisera och skär de två röda , eller "hot , " trådar .
2

in ändarna av de avskurna trådarna i motsatta ändar av ett rör - stil elektrisk snabbkoppling . Kläm snabbkopplingen med de elektriska tång , vilket gör att metallstift inuti kontaktdonet att genomtränga kabelns isolering och upprätta en anslutning .
3

Starta motorn för att testa förbi brytaren . Om mekanismen inte körs , kontrollera anslutningen på snabbkopplingen .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116735.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.